36 hetes vagyok.Tegnap óta szinte folyamatosan be van keményedve a hasam, néha alul görcsöl is, de inkább csak keményedik. Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
elég rossz érzés...Nyákdugó távozását még nem tapasztaltam, nem is vérzek, egyébként holnap mennék ctg-re meg a dokimhoz...csak elég kellemetlen ez a folyamatos keményedés.2008. okt. 20. 13:38
1/3 anonim válasza:
Én elmennék, hátha kinyílt a méhszáj. Jobb ha tudsz róla, mert akkor jobban tudsz is vigyázni magatokra.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ, azóta is be van keményedve, nemigen múlik el, és kétoldalt szúró fájdalmat is érzek...már hívtam az orvosom, csak nem vette fel(vissza szokott hívni) de nagyon meg vagyok ilyedve, mert még sose volt ilyen h bekeményedve maradt volna...
2008. okt. 20. 13:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtam megvárhatod a holnapot, mert a görcsölés az jóslófájás szokott lenni. Én 35 hetes vagyok, és nekem is előfordul már. Már közel a vége, ilyenkor már minden rossz! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!