9 hetesen egyre kevesebb tünet?
Figyelt kérdés
Hétfőn az uh-n minden tökéletes volt. Azóta viszont megszűnt az álomkór, a mellem egyre kevésbé fáj. A reggeli hányás megmaradt. Nagyon aggódok. Van rá okom?2017. aug. 30. 05:46
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg aggodalomra semmi ok, nekem a 11. héten szűntek meg, végig problémamentes volt a terhesség. Ha a hányásod is elmúlik, akkor kezdődik a jóvilág :)
2/7 anonim válasza:
Szintén 9 hetes vagyok.Az 5.-6. héten volt egy kis émelygés,mellfeszülés,picit több alvás igényem.Azóta megszűnt fokozatosan minden tünetem.Én jövő héten megyek ismét orvoshoz remélem minden rendben lesz.
Első terhességemnél is ugyan ennyire jól voltam.Szerintem ne aggódj!
3/7 A kérdező kommentje:
Már volt vetélésem s nagyon aggódok. Belehalok ha baj lesz
2017. aug. 30. 08:34
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell rosszul lenni. Két lányom van egyetlen egyszer sem hánytam egyikükkel sem. Pici hányinger volt néha meg szagundor. Most 7 hetes vagyok a 3.-al. Semmi bajom csak a cicim feszül kicsit. 😉 Nem lesz semmi baj. Jó a gyomrod.
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj. Nekem mindharom terhessegnel megszuntek a tunetek mar a 8.hetre es semmi gond nem volt. Ezen kivul vetelesem is volt, de ott egyaltalan nem is voltak tunetek, tehat nem volt, ami megszunjon.
6/7 cicuka12 válasza:
10hetes vagyok.Én is kérdezhetek valamit? (bocsi..csak már kiirtam a kérdésemet és azóta sem kaptam választ :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!