Másnak is volt 2-3 napon át migrénje?
Szia!
Nekem rendszerint ez volt. Fiatal lány korom óta többször tapasztaltam, általában menstruáció után jelentkezett. Nagyon erős fejfájással elmúlt, és sosem jött vissza, csak kB. fél évente.
Első terhességemnél is volt egyszer, most második terhességem elején duphaston hormont kaptam, és három napig újra jelentkezett. Szörnyű volt, mert a gyógyszereket nem mertem sorra kapkodni a magzat miatt, de nem tehettem máshogy, harmadik napra száj- és nyelv zsibbadás is társult mellé, s azonnal felfüggesztettem a duphaston szedését.
Azóta nem tért vissza, de nagyon sokszor eszembe jut ez az érzés (először foltos látás...).
Aurás migrén a neve, ha nem javul én a helyedben mindenképp felkeresném az orvost, kitartást kívánok!
Köszönöm neked is! A fejfájás is rettenet, épp jegelem is az agyam, de most engem ezek az idegrendszeri tünetek ijesztettek meg, illetve főleg az, hogy napok óta elő-előjönnek... nektek is szokott így lenni? (Látászavar és társai)
Mindenesetre kitartást nekünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!