Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhes vagyok, már...

9 hetes terhes vagyok, már láttam a babámat, hogy ver a szíve. Mennyi az esélye hogy a maradék 3 hétben vetélés következzen be?

Figyelt kérdés
Természetesen vigyázok magamra és csupa egészségeset eszek, iszok. Köszönöm a biztató válaszokat!
2007. nov. 24. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos 50-50%, nekem elment a baba, de remélem te szerencsésebb leszel!! Szurkolok neked!!
2007. nov. 24. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a spontán vetélés okát senki sem tudja megmondani, ebben az orvosok is tanácstalanok. De ne ez járjon a fejedben, tessék csupa-csupa pozitív dologra gondolni!! Nem tudok százalékos arányt mondani, de azért jóval több babóca marad közöttünk, mint amennyi elmegy...

Még annyit hozzátennék, hogy a vetélést sem szabad tragikusan felfogni (tudom, nagyon megviseli az embert), de akkor az a petesejt valamiért nem volt egészséges, és a gyermekkel sem lett volna minden rendben. Ezért szokták mondani, hogy a természet tudja, mikor és miért szelektál.

2007. nov. 24. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy pozitiv lett a tesztem én nagy örömömben szétkürtöltem a családomnak,hogy babánk lesz. Sőt örömömben azt akartam, hogy az egész világ tudja!Ekkor páran mondták, hogy hát még korai így örülni. De én azt mondtam, hogy VIGYÁZOK MAGAMRA ÉS A BABÁRA!!! És akkor minden rendben lesz!!! Persze nem emeltem meg semmit (éppen költözködtünk),szedtem magzatvédőt 2 hónapig, és a szexuális életet kerültük az első 3 hónapban!!!Ne is járjon ilyen a fejedben!!!!!!!!Sok sikert és gratula!!! 22 hetes kismama
2007. nov. 24. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen verd ki az ilyen gondolatokat a fejedből! A terhességek legnagyobb százaléka problémamentes. Természetesen vigyázz magatokra, akkor nem lehet baj. Üzenj be a kis pocaklakónak símogatással minden nap, hogy minden rendben van. Sajnos 3 gyerek után az a tapasztalatom, hogy a várótermekben ilyenkor mindenki a rémtörténeteket meséli, ne figyelj rájuk!
2007. nov. 24. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen időszakom,a kilencedik hét után..de amikor a 13.héten láttam UHn,akkor megnyugodtam.

Ez az elvetélsz dolog meg...7hetesen vált számunkra nyilvánvalóvá,h babát várunk.Addig dohányoztam,sőt azt hiszem egyszer sikerült becsípni is.Fogamzásgátlót szedtem...de Babóca mégis megfogant.Semmi gond nincs vele,remekül vizsgálható,és minden szépen látszik az UHn.Apáék lehet jobban örülnének,ha meghalt volna a magzat,de ragaszkodik hozzánk foggal körömmel.

Valóban lehet még vetélés a vége,de akkor nem volt eléggé életerős.Nyugalom,és ne is gondolj ilyen hülyeségekre!Ha meg kell születnie,úgyis megfog!!!

2007. nov. 24. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarom bántani az kérdezőt,de miért kell mindig a legrosszabbra gondolni.

Én mindennap beszélgetek a babával,az apukája is és agykontrollozni is szoktam.

Tudom,hogy nem lesz baj és tanácsolom neked (is),hogy szokj le a vészmadárkodásról.

Senkinek nem használsz vele!

Boldog babavárást!

Egy szintén 9 hetes kismama

2007. nov. 24. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a kerdezo veszmadarkodni akart volna, csak AGGODIK! Es ugy saccolom, hogy ez az elkovetkezo 20 evre mar igy marad :) Az valo igaz, hogy az esely 50-50, de a terhessegek sokkal nagyobb szazaleka marad meg (egeszseges eletvitel mellett) mint hal el. Nem lesz semmi baj :)

34 hetes kismama

2007. nov. 25. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!