Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama kérheti az influenza...

Kismama kérheti az influenza elleni oltást?

Figyelt kérdés
13 hetes vagyok
2008. okt. 20. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Éppen tegnap tudtam meg róla némi infót,eszerint nem kaphat!Ha biztosra akarsz menni,hívd fel a körzeti orvost!Üdv
2008. okt. 20. 10:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. okt. 20. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia..

Éna azt az információt kaptam hogy a kismamát is be lehet oltani, de azért kérdezd meg az orvosodat, ő majd biztos információt ad neked!

2008. okt. 20. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A válasz határozottan nem! Nekem nagyon lelkiismeretes védőnőm van, aki azt mondta, mivel baktériumot injekcióznak az oltással beléd,hogy védekezni tudj az influenza ellen, az oltás után belázasodhatsz.

Ne oltasd be magad, egyél sok vitamint és homeopátiás szerekkel ki lehet kerülni a járványos időszakot.

Boldog babavárást!

10hetes kismama

2008. okt. 20. 13:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2008. okt. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!