Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lesz baja a babának?

Lesz baja a babának?

Figyelt kérdés
18+5 napos vagyok első babás , kedden észre vettem hogy nehezen kapok levegőt és még néztem az orrom és mind2 oldalon 1-1 duzzanat van hol jobban hol kevésbé , orvosnal voltam irt fel orrcseppet de nem mondta mitol lehet es rettegek hogy baja lesz a babanak vagy hogy agyhartyagyulladasom lesz(van)?! és akkor mindennek vége , hetfon megyek full orr gegeszetre , lazam nincs , de egesz nap sirok:(
2017. aug. 25. 08:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már mindent leírtak.

Egyébként a terhesség velejárója a bedugult orr, st az is, hogy van mikor nulla oxigénhez jut a kismama orron keresztül. Nekem kb úgy éreztem az agyamig be van dugulva az orrom és semmi nem segített. Még is túléltük és egészségesek vagyunk :D Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni... kismamát meg amúgy sem rémisztgetünk, szóval az ismerősödre se hallgass... Doki is orrcseppet írt fel, tehát semmi bajod, ez meg segít kicsit.

Ne aggódj, mert később még rosszabb dolgok jönnek, amik hatására kb a koporsódat fogod megrendelni, miközben semmi gond, csak terhes vagy :) (tapasztalatból tudom ;) )

Jó egészséget!

2017. aug. 25. 10:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha kicsit gondolkodnál te is rájönnél, hogy ez mekkora baromság, és ha egy ismerösröl tudod, hogy idióta, akkor miért hallgatsz rá.
2017. aug. 25. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Előttem már mindent leírtak. Még egy tanács, ne hallgass a hülye ismerősökre. Csak halálra rémítenek a baromságaikkal. Fölösleges stressz. De hozzá kell szoknod, hogy figyelmen kívül hagyod, mert ez mostantól így lesz, nemcsak terhesség alatt, de szülés után is. Muszáj kizárni őket a saját érdeketekben.
2017. aug. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!