Szerintetek a halvány két csík az pozitív?
Figyelt kérdés
Két napja késik, ma teszteltem igaz nem reggeli pisiből, es halvány két csík lett az eredmény.Először az egy csík majd egy 20 másodperc múlva igaz halványan de ott volt a második csík.2017. aug. 24. 09:59
11/20 A kérdező kommentje:
Na akkor leírom neked ha nem vagy bunkó! Először is Tudom mit jelent!!! Másodszor: 10 hónapja próbálkozunk párommal, a nődokim hüvelyi ultrahanggal megállapította hogy PCO van.. Irt fel rá clostyt amit szedtem 3 hónapig, eredménytelenul, közben vérvételből kiderült alacsony a progreszteron szintem, erre elkezdtem szedni a baratcserjet. Na látod ezért kérdeztem mert nem akarok megint csalódni...elég volt ez a 10 hónap eredménytelenül.. Mindig várni ezt a két csíkot de hiába.. Nem tudom megmondani hány hónapon sírtam mindig mikor megjött :( :( úgy hogy a lényeg nem kívánom senkinek ezt amin átmentem és már tudom mit éreznek azok a nők akik minden hónapban várják ezt a ket csíkot :( ha az baj ha egy kis megerősítést akartam akkor én kérek elnézést!!
2017. aug. 24. 11:45
13/20 anonim válasza:
Én a 4-es vagyok,akit lepontoztak,mert azt írtam hogy gyönyörű pozitív.Hát akkor is azt mondom hogy GYÖNYÖRŰ pozitiv,mert képes vagyok örülni más boldogságának,és nem foglalkozni a kötekedőkkel.Én aztán tudom hogy miről beszélsz,7 éve várunk erre mi is.Nincs miért magyarázkodni,én nem mindig figyelmen kívül hagyom a negatív emberkéket :)
14/20 anonim válasza:
bocsánat: Mindig figyelmen kívül hagyom..
15/20 anonim válasza:
Hát mi 1 évig próbálkoztunk de eltudtam dönteni, hogy mi a pozitiv es mi a negativ. Pedig ennél halványabb volt az első teszt..
16/20 anonim válasza:
Arrol nem beszelve h az a baba elment es ra 4 honapra lettem most ujra babas.. tehat nyugi en se kivanom senkinek. ;)) clostis szinten .. megis tudok szamolni. Szval ird ki h megerositesre vagysz nezzek meg a teszted.. de szamolni csak tudsz. Ertelmes nőnek tunsz
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) én is igy vagyok vele, csak nemértem miért nem kérdeznek először.. És dühít hogy hülyének állítanak be olyanak aki " nem tud számolni"
2017. aug. 24. 12:19
18/20 anonim válasza:
Baba lesz, tutira, ne bizonytalankodj. Ha nagyon nem vagy meggyőzve, vegyél egy másodikat is, én így csináltam anno.
19/20 A kérdező kommentje:
Várok még pár napot megismétlem :)
2017. aug. 24. 12:36
20/20 anonim válasza:
A pozitív teszt sosem téved! :) ha halvány akkor is pozitív! Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!