Mikor látszik és mikor mozog?
Szia! Az, hogy mikor fog látszani, eléggé alkatfüggő. De pár hetet még várni kell, főleg, hogy már vastagabban kell öltözni, nehezebben lesz észrevehető (másoknak).
Az első terhességnél állítólag 18-19 héten lehet érezni az első magzatmozgást, bár a 16.-on éreztem. Ez is változó.
Még egy kis türelem!
Szia!!én most vagyok 14.hetes,alacsony vagyok s olyan átlag testalkatú,s nekem párom-család mondta,hogy látszik a pocim(énis látom magamon),de kivülállok még nemlátják.....a mozgást énis várom már nagyon,a pocim szerintem 2héten belül elkezd nőni látszólagosan...........
Üdv 14heteske M
Szia!
Nekem a 14. hét körül kezdett el látszani, de mindeki számára 2-3 héttel később volt egyértelmű.
Én a 15-16. héten éreztem először a picit. Apró nyomkodásokat belülről:-)
De van, akiknél ez a 18-20. héten jelentkezik először. És a magas nőknek később szokott látszódni a hasuk is.
Én pont annyi vagyok mint te és csak azért válaszolok mert jó hogy találok olyat aki annyi idős mint én és ugyanez a két kérdés foglalkoztatja a legjobban.Nekem egy kicsit lehet látni a pocimat, hogy változik férjem meg tesóm is mondta.És ez biztos nem az evéstől van mert bár mostmár jobban tudok enni de eddig szinte minden kijött és fogytam is 6 kg-ot de ez csak a combomon meg fenekemen látszik a hasam inkább nagyobb.Ja meg a nadrágjaimból már csak kettő kényelmes.Boldog és egészséges babavárást neked!
egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!