32 hetesek vagyunk, kicsit mashogy mozog a babom a napokban, mint eddig. Kis idore remegest szoktam erezni belul, ami kivul is latszik. Mitol lehet?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 13:27
1/4 anonim válasza:
Nem csuklik a babád és azt érzed látod??
nekem a lányom sokat csuklott a pocakban.Olyankor rendesen remegett a hasan.Látványos volt. :)
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom,mert nemreg kezdodott csak.es csak kis ideig tart az egesz, mire eszre veszem megszunik. a csuklas nalatok meddig tartott?
2009. ápr. 27. 13:35
3/4 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor bepörögnek és hadonásznak.
Nekem legalábbis mindig amúgy is nagyon aktív időszakban van ilyen remegésszerű érzésem.
Csuklásnál ütemes, egyforma időközű ütéseket érzek, u.olyan mint egy rúgás, csak ütemes.
4/4 anonim válasza:
Igen szerintem is bepörög olyankor! =) Nekem is szokott,olyankor szerintem pl. harcol a köldökzsinórral meg ilyenek... =) Ezt tudnám elképzelni ehhez az érzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!