Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesek vagyunk, kicsit...

32 hetesek vagyunk, kicsit mashogy mozog a babom a napokban, mint eddig. Kis idore remegest szoktam erezni belul, ami kivul is latszik. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem csuklik a babád és azt érzed látod??

nekem a lányom sokat csuklott a pocakban.Olyankor rendesen remegett a hasan.Látványos volt. :)

2009. ápr. 27. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom,mert nemreg kezdodott csak.es csak kis ideig tart az egesz, mire eszre veszem megszunik. a csuklas nalatok meddig tartott?
2009. ápr. 27. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor bepörögnek és hadonásznak.

Nekem legalábbis mindig amúgy is nagyon aktív időszakban van ilyen remegésszerű érzésem.

Csuklásnál ütemes, egyforma időközű ütéseket érzek, u.olyan mint egy rúgás, csak ütemes.

2009. ápr. 27. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is bepörög olyankor! =) Nekem is szokott,olyankor szerintem pl. harcol a köldökzsinórral meg ilyenek... =) Ezt tudnám elképzelni ehhez az érzéshez.
2009. ápr. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!