Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt tűsző érés?...

Terhesség alatt tűsző érés? Többi lent.

Figyelt kérdés
Július 6-án volt az utolsó menstruációm. Hétfőn voltam dokinál. Minden renden. Papíron ez van Az uterusban 1 petezsak, benne 1 elő embrió látható. Hematoma nincs. CRL. 5.5mm GS. 16mm A mért adatok alapján a terhesség kora:6 hét 2 nap. Jobb ovariumban egy 20 mm-es tűsző látható. Kérdésem hogy ilyenkor is nő tűsző?
2017. aug. 24. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Mert nem az ORVOST kerdezitek konyorgom.
2017. aug. 24. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem véletlenül a sàrgatest méretéről beszélt az orvosod? Ez a megrepedt tüsző helyén alakul ki, és majd szépen visszafejlődik, amikor a méhlepény veszi àt a szerepét!
2017. aug. 24. 09:18
 3/5 VeDi84 ***** válasza:
66%

Kettes választónak van igaza. Nálam is hasonlóképp 2 db "tüszőt" látott az orvos 6 hetes vizsgálatnál. Ez termeli a sárgatest hormont. Ez így normális.

14 hkm

2017. aug. 24. 10:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem kérdeztem az orvost mert hirtelen nem is foglalkoztam ott vele.Gondoltam amúgyis hogy nem gond csak érdekelt ezért megkerdeztem itt.
2017. aug. 24. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Az orvos csak Ennyit mondott róla ahogy itt leirtam.Azt gondoltam hogy minden rendben mert mondta.
2017. aug. 24. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!