Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedret lehet enni terhesség...

Szedret lehet enni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Kicsit savanykás
2017. aug. 15. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne?Tele van C vitaminnal.
2017. aug. 15. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Istenem -.-
2017. aug. 15. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban.

Nagyon jó C-vitamin forrás, de terhesen gyakoribbak az allergiák, így az érzékenyeknél a szamóca, szeder, apró magvasok esetleg gondot okozhatnak.

Ha nem vagy rá érzékeny, szerintem nyugodtan eheted. Én szamócát is ettem gond nélkül, hétvégén meg egy tálka szedret, azzal sincs problémám.

2017. aug. 15. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Ezt a hülyeséget, amit az előző írt. Mi a bánatért ne ehetnél szedret! Nem most leszel rá allergiás ha eddig nem voltál.
2017. aug. 15. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem jött ki allergia a terhesség alatt, és orvos is mondta, hogy ez így van. Szóval nem hülyeség, amit írtam.
2017. aug. 15. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Előrebocsátom,hogy NEM tudom a helyes választ a kérdésre,de megdöbbenve olvasom ezeket a kérdéseket,mint pl ez itt.Nem olyan rég,kb 5 éve voltam utoljára terhes, és igyekeztem sokat tájékozódni a terhességgel kapcsolatban,de nem értem, tényleg, miért ne lehetne enni:

-szalonnát

-kolbászt

-görögdinnyét

-szedret

Stb

És ez csak a töredéke annak,amit mostanában olvasok...:-0

2017. aug. 15. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Van doki, aki ellenzi az eper, málna, szeder evését, mert nehezebben lehet megtisztítani ezeket a gyümölcsöket.
2017. aug. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!