Sárgás színű folyas első trimeszterben?
En nem vagyok orvos, de a sárga folyás az talan gomba lehet. Sokan eszre sem veszik, mert van akinek nincs tünete nem viszket es keves a folyás is. Nem hiszem, hogy 4nap alatt tragédia lenne de ha gomba az biztos nem ma ment beléd ha mar tünetet okoz. En legtobb helyen azt olvastam/hallottam, hogy igaz, hogy terhessegben tobb a folyás de az szintelen szagtalan netán vizes de nem sárga, nem barna, vagy veres, vagy habos, vagy zold.
Nekem 22 hetesen derült ki, hogy bakteriális fertőzésem van. Kaptam gyogyszert. Ra 3 hétre távozott a nyakdugom egy része. Kinyilt a mehszajam, gorcsoltem mert elkezdett a méhemre ramenni a fertőzés, pedig kezeltek. Kaptam kuptol a gyógyszerem at a zseleig mindent. Nagyjából a 30.hétre eltűnt a bacim de azóta is ugy elek, mintha tojasokon lepkednek. Fekves van es állandóan attol rettegek mi lesz a következő amit összeszedek.
Szóval en meg mindig azt mondom en biztos nem tojnek ra. Igazatok van hogy igy-ugy negy nap.. De nekem sajnos nem olyan jo ez. Egy kenetvetel meg kb 3p es max visszajön azzal, h nincs bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!