Tudtál dolgozni a folyamatos hányinger ellenére?
Szia! Nalam mult het szerdan kezdodtek a rosszulletek! Meg csak 7+1 hetes vagyok. Volt egy nap, amikor nagyon rosszul voltam, allandoan rohangaltam a WC-re, de szerencsere nem vettek eszre. Nem tudom, hogy mi erre a megoldas. En mindenesetre megprobalom titokban tartani, legalabb a 13. hetig, persze csak ha olyan allapotban leszek. Majd meglatom, egyenlore birom...
Neked is ilyen problemad van?
mi nekünk még csak tervbe van, de tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek, ha ott leszek
röviden vázolom a helyzetet:
főnököm ha megtudná, hogy pl. terhes vagyok, akkor sok mindent nem tehet, de ha ne adj Isten elmegy a baba, akkor szerintem utána elküldene... az empátia hiányáról sajnos már bizonyított :( ezért nem szeretnék szólni neki a 12. hétig, vagy még tovább. szóval szeretnék feltűnés nélkül dolgozni tovább.
de! félek, hogy én az eléggé rosszul lévős fajta leszek. mert: pl. italtól is könnyen hányok, de már egy kanyargós hegyi autókázás is felkavar. (persze ne így legyen, de számítok a rosszullétekre)
a főnököm meg kb. 5 méterre ül a női wc-től.
ti mit tennétek? hogyan tennétek ilyen esetben?
Szia! 13.26-os vagyok. Ugy sajnalom, hogy mar most ez aggaszt Teged. De probalj meg nem erre gondolni most. Majd ha ott tartasz eleg lesz ezen gondolkodni. Persze teljesen megertem a problemadat es azt, hogy felted az allasodat. Probalj meg csak jora gondolni, hogy minden rendben lesz es nem leszel nagyon hanyingeres. Egyebkent en is hanyos vagyok a kanyargos utakon, buszon, autoban es sajnos ezt most is ereztem a hetvegen, de szerintem ez nem mindig fugg ossze azzal, hogy mi lesz majd, amikor varandos leszel. Probalj majd ki mindenfelet, amit masok ajanlanak hanyinger ellen. En is itt olvasgattam par dolgot es most ket keksszel kezdem a napot, ahogy felebredek, mintha segitene... A hugom meg a gyomber teat javasolta, bar en meg nem probaltam, de Neki bevalt. Ha mar enyhiti, az jo, azt mar el lehet talan titkolni valahogy.
Megertem amit irsz, most en is ebben a szituban vagyok, bar nekem nagyon rendesek a munkahelyen, de nem mondtam meg el, tul korai lenne, megprobalom kihuzni a 12-13. hetig.
Fel a fejjel, ne gondolj most erre!
13.38-as: koszonjuk szepen a tippet, lehet ezt is kiprobalom majd. Most egyenlore a kekszes dolog mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!