Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tünete volt a...

Kinek milyen tünete volt a pozi teszt előtt (mellfájdalom, hasszurka, görcsölés)? Ezek szoktak lenni nektek mensi előtt is? Megéreztétek, hogy na most sikerült vagy nem?

Figyelt kérdés
Pl. Nekem mensi előtt se szokott fájni a cicim, csak nagyon ritkán érzékeny a mellbimbóm. Inkább nekem mensi előtt jön a görcsölgetés. Még próbálkozunk, a héten kellene megjönnie, de eddig semmit nem vettem észre, nincs mellfeszülés, semmi. Attól még lehet baba?
2017. aug. 22. 08:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a mensi előtt pár nappal újra megjelenő hasszurka miatt egyértelműen tudtam, hogy baba van. Többedik terhességem, és MINDIG csak a középidőben volt hasszurkám,és mindig csak egyik oldalon. Mensi előtti napokban felváltva, mindkét oldalon hasszurka, igen.
2017. aug. 22. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem csak a szokásos mellfájdalom volt, hanem a bimbó is érzékeny lett, valamint PÉ után 8-9 nappal - nem az az igazi hányinger, de olyan érzés volt bennem többször is, és menzi előtti 4 nappal felment nagyon a hőm (amúgy is magas 37,3 nál sosem alacsonyabb még napközben sem- de akkor 38,0 -ig jutottam) olyan betegnek éreztem magam! és még a cifra is rámjött- pedig ugyan azt az ételt ettem mint a gyerekeim és a férjem, tehát nem értettem mi van velem...
2017. aug. 22. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Szokásos mensi hangulatom és görcsölgetéseim voltak, majd elmúlt és nem jött meg. Ennyi volt. Tünetmentesen átvészeltem az első 12 hetet.

25 hkm

2017. aug. 22. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Szokásostól eltérő mellfájdalom, inkább szurkált, és esedékes mensi előtt 5 nappal már eres kékes lett a mellbimbóm és körülötte. A hasszurka is más volt mint mensi előtt, mivel már 4. terhességem, tudtam hogy ebből baba lesz megint :-) Kisebb fáradtság, de ez inkább a teszt után, és még ami előtte volt, az a gyakori pisilés. Ja és kimaradta mensi előtt 3 napon napi egyszer minimális barnás maszat a betéten.
2017. aug. 23. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Mellfeszülés, idegesség, és egyszerűen megszédültem és jött egy megérzés, h terhes vagyok :)

Nemvárt után 3nappal teszteltem egy erőteljes pozit.

Ez a 4.terhességem (egy fiam van) és mindig éreztem! Azt is, amikor vártam de nem volt baba.

2017. aug. 26. 12:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak annyi volt,hogy amikor lehajoltam valamiért és utána fel álltam émelyegtem ( hozzá tenném ,hogy olyan erős volt eddig a gyomrom hogy hányni szinte kisbabaként hánytam utoljára).Ekkor esett le hogy az amúgy is rendszertelen menstruációm kb.3-5 napja késik.Csináltam tesztet másnap reggel azonnal erősen ott volt a két csík.5 hónapos terhességemig végig hánytam,pedig mindenki azzal bíztatott csak az első 3 hónap ilyen...
2017. aug. 30. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!