Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok és nem...

14 hetes terhes vagyok és nem kívánom a húst, nem igen tudom megenni, sőt néha még undorodom is tőle. Lehet ebből gond?

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha elegendő tejterméket fogyasztasz, a fehérjét onnan is pótolni tudod, szóval ne izgulj.
2008. okt. 19. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én sem kívántam,szinte semmit ami étel.Rá se bírtam nézni,majd a 3 hónap után lassan kezdett ez elmúlni.De mág 34 hetesen sem eszek meg mindent.
2008. okt. 19. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Ez a terhesség elején gyakran elöfordul. Addig is a fehérjét lehet tejtermékböl, tojásból, felvágottból pótolni. Hús helyett kitérhetsz a halra is , ez úgy is ajánlott a folsav miatt. A vasat pedig zöld káposztából, dióból is be lehet szerezni.

Jó babavárást!

2008. okt. 19. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem kb a terhesség felétől undorom volt a húsoktól,csokitól. Nem tudom miért meg még pár kajától. Most 4 hónapos a kislányom de az étvágyam még mindig nem nagyon jött rendbe pedig a tej miatt jó lenne. sajna nem tudok ellene tenni mert ha meg csak úgy magamba erőltetek valamit pedig nem is vagyok éhes akkor meg hányingerem lesz, van hogy ki is hányom.

2008. okt. 19. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 19. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lesz semmi baj, ha nem eszel semmiféle húst. Sőt! Olajos magokból, hüvelyesekből és gabonafélék kombinációjából is megkapod azt a fehérjeadagot. Csak ügyesen kell. Én egyáltalán nem eszem húst, a pocaklakó pedig gyönyörűen fejlődik. :)
2008. okt. 20. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, a szervezeted tudja, mi jó neki. Ha nem tudod megenni, ne erőltesd. Később lehet, hogy már meg tudod enni. Én az elején nem tudtam semmi édeset enni, de a 14. héttől már bármit.
2008. okt. 20. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!