Pár nap es megyek a 12 hetes genetikaira? Félünk?
Sok az eselye h elhalhatott mar? Bocsi ha butasagot kérdezek, de sajnos neten olvasgattam. Nem kellett vna. Többet nem is fogok... félek mi vár ránk
8 hetesen minden oke volt
De nem értem, mitől?
Most arra, hogy néha bizonyos külső hatásokra (életvitel vagy hirtelen nagy ütés, sokkos állapot) elmegy a baba, vagy amikor amúgy is életképtelen lenne a magzat és a természet teszi a dolgát, ilyen dolgokra nem szabad gondolni!
Nem értem, hogy ha minden rendben volt 8 hetesen, akkor most mégis mi ad okot aggodalomra?
Ezek rutin vizsgálatok, mindenkinek megcsinálják és kész.
Ha meg tudod magadról, hogy hipochonder vagy, akkor ne olvasgass a neten. :)
Hát akkor jo sok hipochonder van ha csak azért gondolsz annak mert a neten írtaktól parás leszek. Tudod hányaj vannak így?
2x vetéltem van okom aggodni de akkor nem jutottunk el szívhangig :)
De nem írod, hogy bármi okod lenne aggodalomra!
Miért aggódsz?
Görcsölsz, vészes terhességi hányásod van, kiszáradás fenyeget, vérzel vagy valami örökletes betegség van a családban?
Mi alapján feltételezed, hogy elhalt a terhesség?
A kétszeres vetélést pedig nem említetted sehol, se a kérdésben, sem a magyarázatban.
Így érthető, bár egy valamire való nőgyógyász felírta volna már az utrogestant. Gondolom azt szeded.
Nem szabad rosszra gondolni, mert bevonzod a bajt.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!