Melyik a legjobb 3 az 1ben babakocsi?
Babakocsi vásárlás előtt állunk, de nem tudom, hogy melyik babakocsi a jó. 3 az 1bent szeretnénk venni ami újszülőtt, sport és autóhordozós.
Tudnátok-e tanácsot adni, hogy kinek melyik márka vált be. A legfőbb, hogy strapabíró és időtálló legyen amennyire csak lehet.
Bebetto babakocsikat nézegettem legutóljára de nagyon vegyesek a vélemények róla.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Nekem Graco Quattro Tour jött be.Szerettem a sok rekesze miatt, a stabil váza miatt és még sorolhatnám. :)
Mózes, sport és hordozó, bundazsák, esővédővel egy szett, amit mind ki lehetett használni.Sajnos már nincs szükségünk rá, de tárolni sem tudom, pedig meghagynám emlékbe. :)
Peg Perrgo Easy Drive Switchünk volt. Nekem cipelni kellett volna napi szinten lepcson fel-le. Anno elegge korbejartam a temat. Az autoshordozo reszet nagyon szerettuk, de magat a babakocsit alig hasznaltuk, reszben a cipeles miatt, mert dog nehezek ezek a babakocsik, pedig a mienk csak 10 kilos volt, masreszt a fiam utalta, sirt ha beletettem. Kb. 1 eves koraig szinte csak hordozokendoben, majd jpmbb Physiocarrierben maradt meg, aztan triciklit vettunk, amibe kisebbeket is be lehet kotni (Smartrike). Az most a babacsokink. (1,5 eves).
A szipi-szupi travel systemes babakocsit a hordozo kivetelevel eladtuk. A kovetkezo gyereknel nem fogok venni az elso 1 evben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!