Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a legjobb 3 az 1ben...

Melyik a legjobb 3 az 1ben babakocsi?

Figyelt kérdés

Babakocsi vásárlás előtt állunk, de nem tudom, hogy melyik babakocsi a jó. 3 az 1bent szeretnénk venni ami újszülőtt, sport és autóhordozós.

Tudnátok-e tanácsot adni, hogy kinek melyik márka vált be. A legfőbb, hogy strapabíró és időtálló legyen amennyire csak lehet.

Bebetto babakocsikat nézegettem legutóljára de nagyon vegyesek a vélemények róla.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2017. aug. 20. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Gracom Symbio
2017. aug. 20. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Graco nem gracom. Vocsi
2017. aug. 20. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdés. Az igényeidtől függ. Nekem egy Bebetto ingyen se kellene, mert egy majdnem 14 kg-os kocsi túl súlyos az emeletre cipeléshez.
2017. aug. 20. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Graco Evo Trio van, nagyon szeretnem. Könnyū sùlyra, egyszerū szétnyitni, összecsukni, egy helyben megfordul, szerintem ár-érték arányban teljesen jó.
2017. aug. 20. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Nekem Graco Quattro Tour jött be.Szerettem a sok rekesze miatt, a stabil váza miatt és még sorolhatnám. :)

Mózes, sport és hordozó, bundazsák, esővédővel egy szett, amit mind ki lehetett használni.Sajnos már nincs szükségünk rá, de tárolni sem tudom, pedig meghagynám emlékbe. :)

2017. aug. 21. 02:58
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Peg Perrgo Easy Drive Switchünk volt. Nekem cipelni kellett volna napi szinten lepcson fel-le. Anno elegge korbejartam a temat. Az autoshordozo reszet nagyon szerettuk, de magat a babakocsit alig hasznaltuk, reszben a cipeles miatt, mert dog nehezek ezek a babakocsik, pedig a mienk csak 10 kilos volt, masreszt a fiam utalta, sirt ha beletettem. Kb. 1 eves koraig szinte csak hordozokendoben, majd jpmbb Physiocarrierben maradt meg, aztan triciklit vettunk, amibe kisebbeket is be lehet kotni (Smartrike). Az most a babacsokink. (1,5 eves).

A szipi-szupi travel systemes babakocsit a hordozo kivetelevel eladtuk. A kovetkezo gyereknel nem fogok venni az elso 1 evben szerintem.

2017. aug. 21. 05:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk Peg Perego Pop Up van Book S vázzal, imádom és a Kisbabám is. Én nem tudom ez a fajta hány kiló, de aluljáróból fel-le simán viszem úgy, hogy a kislányom 9 kg. Talán 1 negatívuma (bár nem tudom, hogy a többi mózes mekkora), de 4 hónaposan ruhába, sapkába már végigért rajta a Lányom, 83 cm-es asszem. Mondjuk utána már nem is maradt meg benne, mert nem látott ki. Áttettük a sportülésbe, ami majdnem teljesen 180 fokba állítható és abba egy szava se volt:). Mi nagyon szeretjük, Kislányom se panaszkodott még. Ehhez is van mindenféle cucc: pelenkázótáska benne pelenkázó alátér, esővédő, bundazsákok a mózesre és a sportra is. Legközelebb is ilyet vennék.
2017. aug. 21. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!