Normális az ilyen "nagy" gond? Mit csináljak?
Két-három napja többször fáj alul a hasam, és úgy érzem hogy ha egy jó tudnék pukizni (bocsi), akkor minden rendben lenne. De sajna vagy nem tudok, vagy csak piciket, ami kicsit segít, vagy csak épp akkor. Ha oldalra fekszem az használ néha, akkor nem is fáj, meg jön is kicsit puki. Ugye ha tudok, és attól jobb, akkor tuti a gyomrom, belemim szórakoznak? Lehet a magnéziumtól is ez? AZt hallottam lassítja a bélműködést is.
Keményedek is, szedem a magnéziumot, igaz még csak MagneB6ot, azt hiszem erősebb kell majd nemsokára, vagy több, de azzal még minden ok szerintem, a babák is mocorognak.
24 hetes ikres kismama
Köszi! Már jobban vagyok,(koppkoppkopp). Vettem Espumisan cseppet, és naponta kétszer ittam 15 cseppet kis folyadékkal, és úgy tűnik jobb. Ma még nem fájt, csak reggel kicsit, de hamar elmúlt. Talán most már javulni fog. Mozogni mozgok eleget, 1,5 éves a lányom. :-)
Azért ha még valaki tud jót ilyen esetre, szívesen veszem a tapasztalatokat!
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!