Eddig 3* kúpos kezelést kaptam a terhességem alatt gombás fertőzésre, de most megint úgy érzem visszatért, meddig mehet ez?
Figyelt kérdés
Kezdek aggódni, már mindent kipróbáltam, mindentől "óvom" magam, mégis visszajön, miért? A kúpon és a krémen kívül, mi segíthet?
17 hkm
2010. máj. 24. 22:36
1/11 anonim válasza:
cickafarkfüves tea vagy kamillatea inni és ülőfürdőnek ...de még mielőtt alkalmaznád a dokiddal feltétlen beszéld meg, mert terhes nem voltam még, nem tudom hogy hat a picire
2/11 anonim válasza:
Szia! Én 2hónpja szültem szfváron, és nekem is minden hónapban volt ilyen gondom. Azt mondta a doki, hogy terhesség alatt a legkönnyebb ezt a bakteriális fertőzést összeszedni. A babára nincsen semmilyen hatással, de akkor sem mindegy, mert kellemetlen. Viszont s szülés óta megszünt a gondom.
3/11 anonim válasza:
nekem is ez volt. hormonális okai vannak, felborul a hüvelyflóra egyensúlya. használd a kúpot, ha kellemetlenek a tünetek, de majd a gyermekágyi folyás lúgos kémhatása megöli a gombát is
4/11 anonim válasza:
Én rózsamézzel kenem magam és dm-es anionos betétet használok, azóta nincs ilyen bajom...
5/11 anonim válasza:
Én a 3. terhességem alatt 5 hónapig küzdöttem ellene sikertelenül. A szülés után magától szűnt meg. Betadine kúp, Canesten kúp, tejsavas ülőfürdő, intim mosakodógél volt a javaslat, amiket kipróbáltam. Remélem neked beválik valami.
6/11 anonim válasza:
Hiába figyelsz, nem tudod megóvni magad, mert hormonális oka van. :( Nekem az első terhességemet kísérte végig, minden hónapban kúpoztam. Próbálj intim mosakodókat, hátha enyhít valamelyik. Szülés után elmúlik, kitartás!
7/11 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez volt. Minden vizsgálat után kaptam a receptet, és kúpzhattam. Pedig egy idő után már nem csak a gomba elleni kúpokat kellett használnom, hanem betadine-t is napi rendszerességgel. De nekem semmi nem jött be :( Remélem Nálad valami majd beválik!
8/11 Kriszta66 válasza:
Szia én a gyógyszertárba vettem egy intim mosakodot SAFORELLE a neve és ez direkt ilyen problémákra van . Én most próbáltam ki és úgy néz ki hogy jó , persze előtte megkérdeztem az orvosomat is hogy lehet e használni és azt mondta hogy igen .Remélem tudtam segíteni . Ha ki akarod próbálni akkor a kisebbet vedd meg mert van 250ml-es és 100ml-es , mert énrám a nagyobbat akarták rám sózni , de kipróbálni elég a kicsi.
9/11 Kriszta66 válasza:
Az utolso vagyok , persze ez nem megszünteti hanem hogyha elmúlt próbál védeni hogy ne jöjjön vissza.
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Utolsónak: mindenképp kipróbálom! Minden jót!
2010. máj. 28. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!