12 hetes genetikán akinek lányt mondtak az is maradt?
Nekünk mondta, 12 hét pár naposan,hogy már látni kellene valamekkora kukackát,ha fiú lenne,de nálunk még csak "halványan" se látszódott semmi. Meg szerencsére a csajszikánk úgy beterpesztett,hogy nem is volt nehéz megvizsgálni. :D
Mondjuk akkor még mondta a doki,hogy szerinte kb 70%,hogy lány,de azért ne vegyük még kézpénznek,de nálunk bejött. ;)
Azóta meg a kötelező UH-okon,meg a 4D-n is kislány. :)
28 hkm
Ugy latszik, en vagyok az egyetlen, akinek a "lanyabol fia lett" 12.-rol 18.-hetre. :-P
Mi is lattuk a 3 csikot. Latta a genetikus, a nodokim, sot meg a 3D-s szonografus is.
En azt mondom a 18.- heti vizsgalat a biztos. Addig tenyleg csak tipp. (a 2. Terhessegemnel nem is kerdezgettem addig a nemet)
Nekem 11 hét 3 naposan kislányt mondtak, most 23 hetes vagyok, de még mindig annak mondják. :)
Tesómnál viszont 12 hét 4 naposan szintén kislányt mondtak, de a 16. hétre kukis lett, ő már 2 éves kisfiú. :)
Ugyanaz az elismert UH-s doki volt. :)
12-es vagyok
Igen, en ezert sem kerdeztem meg a masodiknal a 18. Hetes nagy genetikaig. :-S
Amugy vmiert a masodik gyerkocnel mar nem is erdekelt h fiu e vagy lany.
Az elsonel kellett egy het kb mig megszoktam a gondolatot h a 6 heten at lanynak tartott babam valojaban fiu. :-)
Nálunk 16. hetesen egyértelmű 3 csíkos lánynak látszott... pedig 12 hetesen fiút tippeltek. Végül tényleg fiú lett XD Csak feltapadt a 16. héten a csomag.
Egy ismerős kismamának 21 hetesen kislányt mondtak, mindent meg is vettek lányosba... 32 hetesen kiderült, hogy fiú az a lány :) Mindent el kellett adni ami lányos volt és újra vásárolni. Én azt mondom legalább a második genetikai uh-t meg kell várni :D És még az sem biztos ;)
2 napja voltam 18 hetes genetikai ultrahangon qzt mondta a doki ugy latja kislany nincs a laba kozt semmi aztan csak nezegeti es elkezdi fiu... erre elkezdem tenyleg fiu elkezdi igen 2 nemu lehet a gyerek vagy lany vagy fiu o elkezdi ez fiu... bizonytalan vagyok a valaszaba
A megerzesem meg mindig a lanyra hajt es ugy is erzem es elejetol fogva nem voltam jo passzban mindig hanyinger hanyas rosszulletek voltak es a savanyuert sem vagyok oda es a zsiros kajakert sem... a satgoktol most is ram jon a hanyinger es egy olyan dolog miatt is ami undorito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!