Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív lett 2 napja a tesztem...

Pozitív lett 2 napja a tesztem, de ma van egy kis barnázásom. Ez mi? És miért van?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 13:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Akár beágyazódás is lehet.Nekem a fiamnál volt beágyazódási vérzés, és ugyan azt írják hogy az a menzesz idelyén jön, nekem is valahogy később volt, már meg volt a pozitív teszt.De ha aggódsz fordulj orvoshoz.Esetleg vegyél magnéziumot, nekem akkor azt ajánlották,feküdj és pihenj, és ha holnapra sem múlik akkor menj orvoshoz.

De ha ma elmentél akkor én is kíváncsi lennék mit mondtak. :)

25h kismami

2010. máj. 24. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Az a biztos ha megnéz egy orvos! Én is barnáztam 5 hetesen, befektettek a kórházba. Sok-sok fekvés a legjobb megoldás! Én no-spat kaptam rá, azt kellett szednem a 13.hétig. Nem akarlak megijeszteni, de nekem azt mondta az orvosom, hogy a barnázás lehet a vetélés jele is. De akár az is lehet hogy a szervezeted emlékszik arra hogy menstruálnod kellene.

Feltétlenül írd meg, hogy mi volt a dokinál!

2010. máj. 24. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Remélem, voltál a terhesambullancián, és minden oké.

Nekem sajnos nem jelentett jót a barnázás, vetélés lett belőle, de ilyenkor minden perc számít, lehet, hogy a te babád menthető!

Ki volt az ügyeleten? Írt fel Utrogestant?

fvári kismama

2010. máj. 25. 10:09
 14/17 anonim válasza:
Én is barnáztam - mondjuk általában minden ciklus előtt 1 héttel ez volt - a pozitív teszt mellett és persze elmentem kb. 4 nap múlva dokihoz, aki a terhességet megállapította hüvelyi ultrahanggal, de még nagyon kicsi volt, másrészt ustrogestan-t írt fel és pihit.Biztos rendben lesz nálad is minden, de azért menj el dokihoz.
2010. máj. 25. 11:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltam orvosnál.Csinált ultrahangot,megállapította,hogy nagyon fiatal még,és elküldött vérvételre.

Valamilyen béta hcg szintet néznek.Sürgősségire kérte a doki,de még így is csak holnapra lesz eredmény!!!

Teljesen megzuhantam!És gyógyszert sem írt fel!!!

2010. máj. 25. 11:56
 16/17 anonim ***** válasza:

basszus... ki volt az az idióta doki??

Ezt nem hiszem el...

Én visszamennék maeste, tuti, nem ugyanaz az ügyeletes!

fvári km

2010. máj. 25. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Amég nem bizonyított 100%-ban, hogy fennáll a terhesség, addig nem nagyon írnak fel megtartásra gyógyszert. Azért nézet béta HCG-t, hogy lássák, hogy tényleg terhes vagy. Nekem is így volt.
2010. máj. 26. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!