Pozitív lett 2 napja a tesztem, de ma van egy kis
barnázásom. Ez mi? És miért van?
megjött a "menzeszed", ne foglalkozz vele, semmi gond nincs
2010. máj. 24. 13:37
Jesszus Első!!!Normális vagy???
Kedves Kérdező!Nem jó a barnázás!!!Én ugyanígy voltam,mint Te!Menj be a Terhességi Ambulanciára ,kapsz gyógyszert,mert lehet nincs baj,de sajnos kezdődő vetélés jele is lehet!Kapsz progeszteront és reméljük nem lesz baj!Ne késlekedj!!!Üdv:33 hetes kismama
2010. máj. 24. 14:09
3/17 A kérdező kommentje:
Szia!
Hűűű,most jól megijesztettél!
Ott mit fognak velem csinálni?Csak ultrahang?
Nem kell megijedni!!!!!Lehet azt sem csinálnak,mert még valószinü nem látszana semmit!!!!Csak a barnázás lehet attól ,hogy leesett a progeszteron szinted!És ezért adnak gyógyszert és ennyi!Valószinü meg sem vizsgálnak!De Én a helyedben elmennék még most,mint hogy már késő legyen!!!Jobb félni,mint megijedni!!!
2010. máj. 24. 14:25
Mennyi ideje késik a mensid? Ezt jó lenne tudni, mert a nagyon korai terhességet még lehet, hogy nem mutatja ki az uh, és akkor progeszteront sem írnak még föl. Lehet, hogy tényleg csak egy megkésett menses. Sajnos előfordul, hogy nem tud beágyazódni valamiért a petesejt.
HA már legalább egy hete késik, akkor menj az ambulanciára, és ott megnéznek (UH, vizsgálat) Én nagyon szurkolok, hogy ne legyen gond!!! Írj, hogy mi történt!
2010. máj. 24. 14:27
Nem kell bántani az elsőt, csak úgy gondolta, hogy a szervezeted még nem állt át a terhességre, így barnázással jelzi a menstruációd idejét. AZ esetek többségében valóban nem kell megijedni, hiszen csak ártalmatlan "emlékezés"-ről van szó, de azért menj gyorsan dokihoz, mert időnként gondot is jelenthet, ahogy írta a második!
2010. máj. 24. 14:27
7/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Múlthét szombatra nem vártam...Én Fehérváron lakok,nem tudjátok véletlenül itt hova kell mennem pontosan?
Szia!Hogy hova kell pontosan menni azt nem tudom,de szülészet biztos van ott is!És ott van ügyelet,úgyhogy oda kell menni!!!!
2010. máj. 24. 14:35
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Majd megírom,hogy mi lett!
Jajj,remélem nem lesz baj!!!
mint az első hozzászólásban is írtam, semmi bajod nincs...a barnázás a menzeszed volt, nem véletlen tettem idézőjelbe ;) pánikolás helyett nyugodj meg, az ég egy adta világon semmi bajod nincs...korai terhességnél nagyon sok esetben van még "menstruáció"...a magad megnyugtatására menj majd el orvoshoz, de kár pánikolj, teljesen normális a jelenség
2010. máj. 24. 16:56
Kapcsolódó kérdések: