Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon begörcsöltem ma reggel....

Nagyon begörcsöltem ma reggel.6 hetes vagyok. Holnap megyek dokihoz először, de Nagy-Britanniaban, itt viszont 12. hétig nincs UH. Mitől görcsöltem?

Figyelt kérdés

Kb 20 percig tartott. Nem vérzek. Már jól vagyok teljesen. Nagyon kivert a víz is. Mi lehetett ez? Aki itt járt terhesgondozásra, az szerint csinálnak ilyenkor uh-t a biztonság kedvéért?

Akkor is lehet vetélés, ha nem vérzek?

2008. okt. 19. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ha nem erzed jol magad menjel el az ugyeletre es kerjed, hogy csinaljanak ultrahangot, mert varandos vagy!!!!

Ha van mar midwife akinek megvan az elerhetosege azt hivdd fel es mondjad neki, hogy gorcsolsz es aggodsz, ok altalaban eleg figyelmesek es segitokeszek!

Ha holnap a doki nem utalna be vagy csinalna meg az UHt akkor menjel el egybol a family planning centerbe (biztos van a keruletedben!) mert ok csinalnak UHt!!!!!

Nem muszaj verezned.

De ezt nem ijesztgetesnek mondom, csak jobb felni mint megijedni!!!!

2008. okt. 19. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. A family planning jó ötlet, nem tudtam, hogy ők csinálnak uh-t akkor is, ha a doki nem. Van egy nem messze a munkahelyemtől.

Hát igen. Nem szeretném, ha vattába csomagolnának most csak azért, mert terhes vagyok. Elvégre ez ugye nem betegség. De hát nagyon megijedtem. Főleg, mivel egyedül vagyok itthon.

2008. okt. 19. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

en vaok a valaszolod =)

mi ujsag, voltal a dokinal, minden rendben?

2008. okt. 26. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Remelem minden rendben. Azota nem volt semmi panasz a szokasos emelyges, hasszurkan kivul. A midwife azt mondta hetfon, hogy ha meg egyszer elofordul, akkor kivizsgaljak. Remelem nem kerul ra sor. Azt mondta, lehet most jott volna meg, azert fajt. Ezt nem hiszem, mivel az atlag ciklusom 23 napos, a leghoszabb 26 napos volt, ez meg mar a 36. napon tortent, de mindegy.

Nagyon koszi az erdeklodest. :-)

2008. okt. 26. 22:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Bar az igaz, hogy mindig is nagyon gorcsolos voltam, mikor megjott. Lehet megis az lehetett?
2008. okt. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!