Hány kalóriát kell ennie egy 30 hetes kismamának minimális mozgás mellett?
1800-2000 kalóriaba te szükségleted, a babának még 300 kalória kell.
Nem vagy túlsúlyos, gondolom a cukrod is rendben van, nem szükséges csökkentened a bevitt kalóriát.
2300at.
Mivel alapbol normalis/alacsonyabb BMIrol indultal nagy valoszinuseggel tobbet fogsz hizni, mert nincsenek "tartalekaid". Mellesleg nagyreszt genetika, hogy mennyit es hogyan es hova fogsz hizni, ha egeszsegesen eszel es mozogsz is, akkor minden megteszel azert, hogy a leheto legkevesebb menjen rad feleslegesen es gyorsan visszaallj a szules utani az eredeti felallasra.
Felesleges ennyire ragorcsolnod, meg masokhoz hasonlitgatni magad. Az a 8kg, ami rajtad van, semmi.
Én ma lettem 20. hetes kismama 1 kg, jött fel. 165 cm és 53 kg vagyok. Nekem is oda kell figyelnem és oda is figyelek. Sok vizet iszok, szerintem 3 l-t is naponta , simán. Amikor pl nekem meg akar jönni, fél kg vagy annál több víz is megkötődik. Mindenki azt mondja, hogy szülés után sok víz lemegy. Nem is tudom, itt olvastam a gyakorin, hogy valaki otthon pisilt ki tizenvalahány kg-t. Én odafigyelek arra is, mit mikor eszek. Pl ma sütöttem gluténmentes kakaós csigát, steviával édesítettem. Ha zavar vagy úgy érzed máshova is ment mozogj többet, de semmi esetre se koplalj. Én pl. talajtornát végzek és kifejezetten jól esik. Párom szerint fogytam a combomról.
Én azt vallom, sem terhesen sem pedig nem terhesen nem szabad koplalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!