Azt mondják sok a 40perc, ha annyi idő mire oda érek a kórházba?
Első babámnál kb 16 órát vártam otthon, szülőszobán vajúdtam még 6-ot... Győrből is odaértem volna... (Nyíregyházára..)
A második izgibb volt, otthon várom a fájások rendszereződését meg gyengék voltak még mikor elfolyt a magzatvíz és hirtelen erős 3 perceseim lettek, azonnal indulni akartam de hányás hasmenés minden rámjött így csak fél óra múlva jött össze, negyed órás az út, 8 centi voltam mire beértem.. igaz 4-ről kezdtem. Fél órát töltöttem szülőszobán. Szóval talán még a 40 perces út is belefért volna de nagyon neccesen.
Első babásan talán nem kell ettől ennyire félni, az első után én a másodiknál sem tettem, volt meglepi.
Hú hat engem meg már halálra rémisztettdk h ugy isten h érsz oda majd?
Koszonom szepen a valaszaitokat.:)
Első baba lesz, sajnos programcsászárral mert 3 éve szivműtétem volt egy év alatt 2x
38+6 hetes koromra vagyok kiírva.:)
Mindenki azt írja nem sok, de akkor mi ez sok lepontozás?
Nyugodtan irjon, aki másként gondolja azt is szivesen veszem segítségül!
Ez is másik megye, Tolna! (Mohacs) komppal kell átmenni de az nagyob gyakran jár!
Igazság szerint van még 1 kórhá ugyanennyire tőlünk de ott sose szulnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!