Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor derült ki a baba neme?

Mikor derült ki a baba neme?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok..ma voltam dokinál de sajnos nem derült ki.Legközelebb 3 hét mulva megyek cukorterhelésre,nem tudom akkor leszve UH.

Volt igy más is h sokára derült ki a neme?

2017. aug. 9. 12:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem mindkettő terhességemmel a 18.héten derült ki.

Kíváncsi leszek ,hogy a mostani babucim nemét fogják e látni a 18hetes uh-n. 😊

Cukorterhelés után nem szokott lenni uh.

(Legalábbis nálunk nem)

Érdemes elmenni 4D uh-ra,ott hátha látnák már a babád nemét 😊

2017. aug. 9. 12:44
 2/15 anonim ***** válasza:
14. héten egyértelműen látszott, hogy fiú.
2017. aug. 9. 12:51
 3/15 anonim ***** válasza:
17. hét körül, aztán a 20. heti genetikai ugyan azt erősítette meg.
2017. aug. 9. 12:53
 4/15 anonim ***** válasza:
12+1 hetesen tippelte lánynak, aztán 16 hetesen 90% ra mondta , lányunk is lett!:)
2017. aug. 9. 13:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Mindháromnál a 12 hetes UH-n megmondták 90%-ra, be is jött mind!
2017. aug. 9. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:

11+4-nél határozottan kislányt mondott a doki, de korainak találtuk, így nem nagyon vettünk róla tudomást.

Aztán 16 hetesen bizonytalanul, de ismét kislányt mondott. Majd most 20 hetesen is ismét határozottan kislányt mondott.

Most már kezdjük elhinni, hogy tényleg kislány lesz. :)

Ha belefér, szerintem is menjetek el 2-3 hét múlva 4D-re, a 20 hetesen már egész formás a baba (mi minden UH után kapunk a dokimtól 4D-s képet).

Azért gondolom lassan már jó lenne vásárolgatni, vagy legalább konkrétabban nézegeti dolgokat, meg szerintem más érzés, ha tudod, hogy kislány vagy kisfiú van a pocidban. Remélem lassan kiderül nálatok is! :)

2017. aug. 9. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Az elsőnél egyértelműen kb. 28 hetesen. Már kezdtem pipa lenni. A másodiknál 18 hetesen. Mindkettő kislány.
2017. aug. 9. 15:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekünk a 11. héten már látszódott, h valszeg fiú, persze akkor még nem volt biztos. De minden alkalommal így látszódott, és tényleg fiú lett.
2017. aug. 9. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. Heti genetikai uh-n mondta a doki hogy olyat lat a baba laba kozott ami lanynak nincs ott szoval olyan 99%ig biztosra mondta hogy fiu, csinalt is kepet rola. Most 39. Hees vagyok, igaza volt tenyleg kisfiu, zacsik es a kukac is látszik rendesen :) egy masik nőnek is megmondtak aki előttem jott ki a 12. Heti uhrol hogy kislany, ha latszik, ugy tartja magat akkor ekorul mar meg tudjak mondani.
2017. aug. 10. 20:58
 10/15 Norman Bates ***** válasza:
En ma vagyok 7 hetes, itt angliaban 9. Hettol lehet verbol megnezni a nemet. 10-11. Het korul fogom megcsinaltatni.
2017. aug. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!