Mekkora volt babátok 8+4 hetesen?
Mindegy,kiemeltem ír majd az illető ( vagy nem) akit érdekelt mi lesz a vizsgálaton , nem volt más szándékom a kérdésem kiemelésével.
Sziasztok 😊
Nem ment el 2 babát, minek hazudsz?
Egy 3 mm-es petezsákot vetéltél el. Az meg meglehetősen sok emberrel megesik.
Sok kérdésnél látom ezt a 3mmes petezsákot, valami sztori mögötte?
Egyébként hozzátenném,az első terhesség amit elveszítetettem egy 7,5mmes petezsák volt és attól , h "csak" 1 petezsák volt nem igaz h konnyu,nehez az is, es az pont senkit sem vígasztal , aki ilyen helyzetbe kerül h te azt írod meglehetősen sokakkal megtörtént!
Ilyet olyan ember mond aki érzéketlen vagy olyan, aki soha nem veszített el terhességet. :)
Ne játszd már az agyad.
Vetéltem én is, csak én nem hívom a petezsákot "babának" és nem híresztelem mindenhol, hogy micsoda szörnyű veszteség ért, nem tudnám feldolgozni még egyszer. Komolyan, úgy csinálsz, mintha egy második vagy harmadik trimeszterbeli terhességed szakadt volna meg, vagy habituális vetélő lennél.
És annyira fel lehet ismerni a pompás stílusodat....
Minden sz.rról kiírsz 8 kérdést, aztán amikor ír neked valaki valamit, fel vagy látva, hogy neked csodálatos orvosod van, akiben maximálisan megbízol és mindenhez ért.
Csak azt nem értem, ha így van, minek ez a sok kérdezősködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!