Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt babátok 8+4 hetesen?

Mekkora volt babátok 8+4 hetesen?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 10:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%
Normálisan válaszoltam és segíteni akartam, de akkor mindegy is:). Utolsó voltam.
2017. aug. 13. 12:09
 12/27 A kérdező kommentje:
én sem voltam bunkó de látszott h nem érdekelt vagy el sem olvastad az én kommentem csak azét ,aki bizonyos stliusban gratulált nekem... kivánom legyen a helyembe, biztos ő szaladgálna hónapokig 3 naponta a dokijához. miközben az semmit sem tud adni, csak pihenést javasolnak és emelik a progi adagot, meg magnéziumot szedetnek, nem fektetnek be amig nincs piros vér, és nem adnak infúziót sem, sem mást..) csak gyakrabban kell kontrollra menni másfél hetente.:)
2017. aug. 13. 12:23
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
Elolvastam mindent, de azt akkor is tartom, hogy a stílusod nem volt megfelelő. Köszönöm a jókívánságodat, szerencsére van egy Kislányom. Csak jót akartam, mert a barátnőmnek ugyanez volt és elment a Babája. Nem kell a legrosszabbra gondolni, de engem akkor is zavarna a helyzet.
2017. aug. 13. 12:27
 14/27 A kérdező kommentje:

Elment már 2 babám. Szaladgáltam velük 2 naponta , most akkor szaladgaljak megint? Nem.. az nem vált be , ugy tunik a pihenes igen.

De ABSZOLÚTE nem erről szól a kérdésem kiírásam tehát köszi h itt voltál Szia!

2017. aug. 13. 12:55
 15/27 A kérdező kommentje:
Amúgy megint nem olvastál vmi figyelmesen... nem neked szólt a kívánságom😂
2017. aug. 13. 12:56
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem volt oda írva kinek szól és elég furán írtad igen, azt gondoltam nekem szól. Remélem minden rendben lesz.
2017. aug. 13. 12:58
 17/27 anonim ***** válasza:
64%
Ezért emelsz ki egy kérdést, hogy utána itt veszekedj a kommentekben?
2017. aug. 13. 13:09
 18/27 A kérdező kommentje:

Azért emeltem ki mert vki irta innen privatban még 08.09-én h emeljem ki a kérdést, es irjam meg mi lett mert érdekli!

Es nem a barnazasrol szolt a kérdésem, hanem teljesen másról, ha azzal kapcsolatban lett volna kérdésem azt írom ki. Bocsánat a stílusért de nem a kérdésre válaszoltak ketten is! És szintén nem szép stilusban egyikük , ennyi. :)

2017. aug. 13. 13:17
 19/27 anonim ***** válasza:
73%
Ott a pont utolsó! Nem értem az ilyen embereket. Bunkón válaszol, amikor segíteni akarnak. Elképesztő!
2017. aug. 13. 13:17
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem én vitázok, nem én inditottam a vitát, leirtam mi volt a dokinál erre egy teljesen eltérő válasz jött az én kérdésemtől!
2017. aug. 13. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!