Augusztus 24. -én volt az utolsó mensim. A kalkulátorok szerint 8 hetes terhes vagyok, de az uh szerint csak 6. Ez mitől lehet? A babának még nem volt szívhangja, CRL:7mm.
Az elejen meg nagyon ingadozik hogy hates lehet a kismami. Mert ugye a pe-es nem mindig az atlag 14. nap van es a kalkulatorok pedig mindenkit egy kalapala vesznek a 14 nappal igy lehet egy ket het elteres siman. Nekem is egy nappal kesobb volt a pe-em 15. nap es megis 14-re vagyok kiirva es nem 15-re. Bar mar ez is valtozott a baba meretei miatt 3 nappal szoval ez a kiszomaolas csak egy nagy atlag. A babad mereteit kell alapul venni , es ha meg 6 hetes akkor ne aggodj mert csak a jovohettol lehetne szivhangja. Szoval ez igy tokeletes ahogy van!!
37 hetes kismami
Nem akkor volt PÉ-d mikor kellett volna.
Én is így jártam. Mikor először mentem UH-ra, mensi szerint 7 hetesnek kellett volna lennünk, közben meg csak 5 hetesek voltunk. Ma már 26 hetesek vagyunk és a méretei szerint 1 héttel megelőzte a társait.
6 hetesen pedig a 7 mm tökéletes.
Nekem 5 hetesen és 6 naposan 3 mm volt. :)
8 hetesen és 6 naposan pedig már 21 mm.
Szia!
Először is gratulálok!
Én is hasonló korú vagyok,mint Te,nekem szept.1-én volt az utolsó és 3hétre rá a fogantatás.
Én csütörtökön voltam dokinál,akkor utolsótól számítva 6(hét)+3(nap) voltam és 3mm volt. Valójában 3hét+4nap.
Ezeket nem azért írtam le,hogy untassalak,csak hasonlítás képpen.
Hát ezt az ultrahangos dolgot nem értem sajnos,de szerintem ne aggódj! Mikor mész legközelebb???
Szia!
Akkor egy idösek vagyunk,mert nekem meg auguszutus 23-án volt meg utoljára a mensim!
És én már 8 hetes vagyok.
Elöször mikor voltam uh-n még csak a kis petezsák látszodott de hétfön már volt szivhangja is a kicsinek:)!
Ha gondolod irj privit és ott beszélünk!!
Ne aggodj ha legközelebb vissza mész már lesz szivhang is!!
Gratulálok és boldog babavárást!!
8 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!