Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üdv! 14hetes és 3 napos kis...

Üdv! 14hetes és 3 napos kis mama vagyok fáj a derekam és enyhe mensi alhasi görcsös érzésem van ez normális?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is volt ilyenkor.Magneb6,pihenés.29hkm
2017. aug. 7. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊 akkor ez természetes ilyenkor?
2017. aug. 7. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem természetes. Én szólnék az orvosomnak.
2017. aug. 8. 05:23
 4/4 anonim ***** válasza:

ugyanigy vagyok,

direkt kerdeztem az orvost, mert mar annyi felet hallottam mindenkitol...

azt mondta a doki, hogyha enyhe a fajdalom, vagy csak kellemetlen, akkor nem kell aggodni, belul minden valtozik, alakul, es ez bizony jarhat fajdalommal, mivel nyulnak a szalagok, rendezodik a meh, helyezkedik, minden teljesen megvaltozik. Foleg ebben az idoszakban hirtelen nagyot nő, azert erzi az ember kicsit jobban.

En ha erzem hogy egy kicsit szurkal, vagy gorcsol bekapok egy magneziumot es pihenek egy fel-egy orat, tobb folyadekot iszom es altalaban enyhul.

Ha verzes kiseri a fajdalmat, akkor kell dokihoz menni, DE meg akkor sem kell egybol a legrosszabbra gondolni!

Boldog babavarast! :)

2017. aug. 13. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!