Hogy tudom kiszámolni, hogy hány hetes terhes vagyok?
Ha szeptember 10-én volt meg utoljára,akkor juni 17-re leszel kiírva.Akkor töltöd be a 40 hetet.
Most vagy akkor a 6-ik hétben.
De gondolom azt tudod,hogy a terhesség általában kb 2 héttel fiatalabb a számítottnál,mert a mensi 1 napjától számoljuk,és kb a 14 nap köré tehető a megtermékenyülés.
Csak azért írom,mert ugye ez nem lehet pontos,nem vagyunk egyformák,és sokan írják megijedve,hogy az uh nem látott még semmit,azt hiszik ez rosszat jelent.
Nézz be esetleg ide,itt láthatod hétről hétre a babódat: http//:www.babanet.hu
Én megcáfolnám a júni 7-es szülési időpontot.
Nekem szept.1-én volt meg utoljára és június 23-ra vagyok kiírva.
Kedves kérdező! GRATULÁLOK! Szerintem 5hetes és 4napos vagy. Így szokták számolni. Hétforduló nálad a szerda. Boldog babavárást kívánok!
Köszönöm a válaszokat!!
Örülök, hogy köztetek lehetek, végre
13 52-es válaszoló!
Nézd már meg a Timmermann honlapját az is így számolja!!
De a szülés várható időpontját ezelőtt 20 évvel is így számoltuk,meg most is így számoljuk.
Az utolsó mensi első napjához hozzáadunk 7 napot,és elveszünk 3 hónapot,vagy hozzáadunk 9 hónapot ahogy tetszik.Tehát,ha szept 10-én volt az utolsó mensid első napja,akkor juni 17-re leszel kiírva.
Ja,és a tied nem jól van kiszámolva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!