Korai (4-5 hetes) terhességnél mindenki tapasztalt mellérzékenységet?
Figyelt kérdés
Nekem semmi tünetem nincs.2010. máj. 23. 20:30
11/12 anonim válasza:
Ne aggódj amiatt, hogy még nincs tüneted.Még korai.a tünetek megjelenése attól függ, hogy mennyi HCG és sárgatest hormon van a véredben.Mivel ezek mennyisége napról napra nő, ezért előfordulhat, hogy sokáig nem érzel semmit.Nekem úgy a 6. hét felé kezdődött.Én inkább gyenge voltam, mint akin átment az úthenger.És annak ellenére, hogy bármit ehettem,minden megmaradt, nem volt hányás, azért megviselt.Megviselt az állandó émelygés, álmosság, szagundor.Olyan voltam, mint aki egyfolytában beteg.Pedig én még tényleg szerencsésen megúsztam.Semmit nem jelent, hogy nincs még tüneted.Majd lesz.Így vagy úgy, de jelentkezni fog, nyugi.A mellem nekem kb. az 5-6. hét körül lett érzékeny, és az, a mai napig.( 23. hét)A férjem pl. hozzá se érhet, semmilyen formában, mert szinte fáj.Arra tisztán emlékszem, hogy a 7-8. hét táján egyik reggel arra ébredtem, hogy dupla akkorák a melleim, és zsibognak, bizseregnek.Tapintásra mint a szivacs.Igaz, hogy nekem elég kicsik voltak, tehát kénytelenek nőni a szoptatáshoz.
12/12 A kérdező kommentje:
Oké, akkor még várok... Köszönöm!
2010. máj. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!