Baj hogy kisebb, mint "kéne"?
Figyelt kérdés
7+4 hetesen voltam uh-n
7+2nek felel meg, mensi szerint voltam 7+4
Ovuláció szerint 7+3
Szval baj az az 1 nap?
11,6 mm volt a crl , szivmukodes és szivhang van!
Az orvos nem volt vmk bőbeszedű... felirta a gyogyszerem es mondta h mehetek.
A sajá dokim szabin van, 12+3 leszek, amikor megyek hozzá, azt mondta h mivel van életjel felesleges hamarabb.
Ma vagyok 8+1 mensi szerint.
Orvosom pontosít majd 12 hetes uh-n , feltéve h minden oké lesz, volt már vetélésem sajnos. Nagyon belém égett a dolog. Sajnálom ha idegesítő paramami vagyok..
Első baba
2017. aug. 5. 14:13
1/4 anonim válasza:
Semmi baj. Majd meglátod, össze-vissza fog ez még változni :) egy nap, de még egy hét se számít. Én tudtam a fogantatás napját, ahhoz képest több mint két héttel hozták előbbre a kiírást mert az én lányom nagy volt mindig is. Még a tiéd is lehet nagy, mert az majd a második felétől indul be. Nem tudom hogy tervezel e kombinált tesztet a 12. héten, én nagyon ajánlom, engem nagyon megnyugtatott. Én is nagyon parás voltam, nem tudtam rajta változtatni, pedig kellett volna, mert nekem nem volt rá semmi okom. Olyan terhességet kívánok neked, mint az enyém volt, probléma mentes, sima. Kitartás és minden jót kívánok
2/4 anonim válasza:
Nem baj, később lesz még nagyobb eltérés is
3/4 anonim válasza:
Hidd el az az 1 nap igazàn nem jelent semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Koszonom szépen a nyugtató infókat!:)
Természetesen csinaltatunk kombináltat!:)
2017. aug. 5. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!