Volt aki korai terhesség (4-5. héttől) barnás folyása volt?
Nekem is rutascorbint javasoltak! Ez az ereknek nagyon jo, a barnas folyast okozhatja hematoma is, de akar a hormonok jateka!
Nagyon sokat kell pihenni, hogy ha hematoma, konnyen es hamar fel tudjon szivodni! Ez akkor veszelyes ha megindul, mert akkor kimoshatja a picurkat! Sajnos ez a hematoma barmikor kialakulhat, egy er megpattanasa miatt, ezert fontos, hogy erositsuk az ereket!:):)Nekem is hematomam volt, pont a babuci felett, a sok pihenésnek es a gondviselesnek hala, tul vagyunk rajta!:)
Gyogyszertarban veny nelkul kaphato ez a rutascorbin! Nekem 3x2-t kellett szednem!
Mikor bementem a korhazba, nekem is azt mondtak, hogy feleslegesen mentem be, egyedul a maganorvos vette komolyan! O mar progeszteron hormont is irt fel, a biztonsag kedveert!
8heten mentem uh.ra ott mar volt szivpulzacio! De azt a 2 hetet senkinek nem kivanom! Konnyen mondtak, hogy ne aggodjak, de ilyen esetben ki nem aggodik?! :)
Mostmar a 14.het vegen jarunk, minden rendben!:):):)
Hidd el minden rendben lesz!:) Pihenj sokat! Boldog babavarast!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!