Fehér teából mennyit lehet inni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Azt tudom, h fekete és zöld teakbol nem lehet sokat inni.
Én a milford gyumolcsteait ittam (nincs benne egy deka tea sem, szaritott gyumolcsok), de a parom meglepett egy doboz feher teabol. Abbol mennyit ihatok? Főleg, h meg vagyok fazva, és kb a könyökömön jon ki a kamilla tea, beteg leszek, ha csak ranezek, annyit ittam.
2008. okt. 18. 20:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan igyál olyan teát ,amelyik jólesik.
Én reggel és napközben is iszom egy tejeskávét, és szoktam főzni egy kanna teát sima teából, aztán azt isszom/isszuk.
A gyümölcsteát pl. kifejezettenm nem szeretem.
2/6 A kérdező kommentje:
én kb 3-4 liter teat iszok meg egy nap, egy liter gyumolcslevet, es kb fél-egy liter tejet.
a fekete meg a zold tea kb egy literig nem árt szerintem, de az a mennyiség, amit en fogyasztok, az veszelyes :D
2008. okt. 18. 20:39
3/6 A kérdező kommentje:
ja, és innék én pl tobb gyumolcslevet, csak 100%ost szoktam inni, az meg draga, a 12%ost meg nem szeretem, mert olyan, mint a szörp :(
2008. okt. 18. 20:40
4/6 anonim válasza:
Én gyümölcsteákat és zöld teát is iszok. Néhanapján fehéret is, csak a feketét kerülöm.
5/6 anonim válasza:
A feher teat most nagyon felkaptak a pozitiv hatasi miatt, szerintem nyugodtan ihatsz belole annyit, amennyi jolesik.
6/6 A kérdező kommentje:
koszi. pozitiv hatasai? majd megguglizom, koszi a tippet
2008. okt. 19. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!