Szerintetek hogy számoljam a terhességi heteket?
Menstruacio szerint 24 hetes lennék. A 8 es 11 hetes uh-n viszont mindig egy héttel kisebb volt a baba, így a doki is korrigálta a szülés várható időpontját ennek megfelelően. Egyébként peteeres alapján is csak 23 hetes terhes vagyok elvileg, mert hosszúak a ciklusaim, így később volt elvileg a peteeresem is egy héttel. Szóval ezek alapján meg csak 23 hetes vagyok. Viszont!
A 18 es 22 hetes uh-n mindkétszer megis egy héttel nagyobbnak látta a babát az orvos. Így most megint visszakorrigált egy héttel idősebb terhesnek, es a szülés időpontját is előbbre hozta. Akkor most ezentúl ezzel szamoljak szerintetek? Az orvostól nem kérdeztem, mert csak utólag gondolkoztam el ezen. A baba nem valószínű hogy csak szimplán nagy növésű, mert alacsonyak vagyunk. En 167 cm, ferjem pedig kb 3 centivel magasabb nálam...
Nem éppen életbe vágó fontosságú, csak kiváncsi vagyok, hogy most akkor 16 vagy 17 hetem van-e hatra, illetve ha kérdezik, hogy hány hetes vagyok, akkor megis mit mondjak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!