Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha túl érett volt a petesejt,...

Ha túl érett volt a petesejt, mikor megfogant a baba, attól még lehet egészséges, ugye?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogyha túl érett volt a petesejt fogantatáskor, nagyobb a valószínűsége a rendellenességnek! Ellenpélda?
2010. máj. 23. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a petesejt nem alkalmas már arra, hogy baba legyen belőle, ahogy te fogalmazol túl érett, akkor a megtermékenyítés nem tud megtörténni vagy ha mégis, akkor olyan fajta rendellenességet okoz, hogy napokon belül elhal.
2010. máj. 23. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az előzőnek! Ha életképes megmarad, ha nem akkor korai vetélés lesz belőle. Ez sokszor előfordul a nők életében, sokan észre sem veszik, ha nem tesztelnek, hogy valami volt.
2010. máj. 23. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sajna így volt tavaly. Túl érett volt, későn fogant és csak petezsák lett nem fejlődött tovább és a 7. héten elment. Előfordul.

27h km

2010. máj. 23. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
igen...vagy elhal vagy meg sem fogan...én csak a saját példámatírom...hogy mielött terhes lettem évekig szedtem a gyógyszert.Aztán nem védekeztünk és nem lettem rögtön terhes-volt utána két mensim,amiből a második rendes volt...szal a szervezet tudja és az orvosok is...ne aggódj...
2010. máj. 25. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!