Elvileg holnap töltöm be a 6hetem, de amikor voltam uh-n kedden csak 3mm-es petezsákot láttak. Azt mondták kicsi. Nagy a baj? Annyira ideges vagyok
Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 17:38
1/11 anonim válasza:
Szia
Nekem 5 hetesen 7,5 mm volt
De legyünk pozitívak lehet késöbb fogant és azért ekkora
2/11 anonim válasza:
nekem 5 hetesen 9.4mm.de az sem biztos,hogy 6 hetes vagy,csak az orvos szerint van így.Mikor mész vissza??
3/11 A kérdező kommentje:
2hét múlva kedden. nem a doki mondta,hogy 6hetes vagyok csak én számoltam,h elvileg ha akor fogant akkor 6 hetes vagyok. a doki mondta lehet nem akkor volt peteérésem...stb de azért izgulok. mondjuk nem vagyok rosszul,nem görcsölök,nem vézrek.
2008. okt. 18. 18:35
4/11 anonim válasza:
Biztos,hogy a petezsák 3mm??Az kicsi,nem látott benne még semmit?
2.voltam
5/11 anonim válasza:
De az jó,hogy semmi bajod!!Maradjon is így!!
6/11 anonim válasza:
Nem a baba a 3 mm? Mert én 6 hetes és 1 napos voltam,mikor először vizsgált,a babó 3.5 mm volt és már volt szívműködése is.
7/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem 5 hetesen volt 5mm a petezsák 2 hét mulva kellett vissza mennem és már volt szivhang:)!
Szortitok hogy minden rendben legyen!
8 hetes kismama
8/11 A kérdező kommentje:
az van a papíromra írva.hogy: egy intrauterin 3mm-es petezsák. az uterus környezetében kóros nem látható.
2008. okt. 19. 09:16
9/11 A kérdező kommentje:
az még kimaradt,hogy a vizsgálatok között volt magzati szívhang doppler vizsgálat. ha akkor valami baj lett volna akkor szóltak volna nem?
2008. okt. 19. 09:17
10/11 anonim válasza:
Minek volt szívhangvizsgálat, ha még nem is volt semmi a petezsákban?
Én 5 hetesen és 6 naposan voltam először UH-n akkor 3 mm volt a kicsi, pulzált a szívcső (később ebből alakul ki a szív). A 8. héten már 21 mm volt, és volt szép szívhang is.
A 6. héten van akinél még nem látszik a kis pötty a petezsákban, szóval nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!