5 hetes vagyok kivülről ilyenkor érezhető kis dudor? Hol kell majd néznem hol fog dudorodni? Szemérem domb vagy picit fölötte? Köldök alatt? Pontosan hol?
Van tobb ilyen hétről-hétre sorozat a neten. Ott leírjak általában mikor mekkora a mehed. Van-e dudor. Még amugy nincs, ne nyomkodd, ne keresgeld. Majd ha a méhed kicsit meg nő, akkor feljebb kerül, mint a szemermcsont es akkor lehet puklis ha te amugy nagyin vékony vagy.
Én a 7. Hét környéken elkezdtem puffadni, a sima farmer már kényelmetlen volt. Vettem egy terhes farmert hiába volt akkor meg csak puffadas. Nekem 12. Hét környéken kezdett ténylegesen látszani a hasam, de ez mindenkinek más.
Ne aggódj, és főleg ne versenyez (én pl. Tokre aggódtam, mert olvastam, hogy 16 hetesen érzik a baba mozgást többen, hat én a 21. Heten éreztem először) boldog babavarast.
:D dudor ...
Es ezekbek lesz gyerekuk, aztan csodalkozunk, hogy ott tart az orszag, ahol ??
Majd a 15. hét környékén már biztosan alakul majd valami.
Amúgy meg tényleg nézz képeket google-on, ahol mutatják a szerveket, a méhet, a magzatot. Meg fogod érteni, hogy miről beszélnek korábban.
A medencecsontod alapból öblös, tehát hiába tojás nagyságú mindennel együtt, még nem nő túl a csonton, nem láthatod. Sőt eleinte nem is a magzatot hanem a beleidet fogod érezni, hisz azt nyomja majd félre a méhed.
Pl: [link]
Ez 12 hetes illusztráció!!! Látod, hogy ez sem dudorodik még?
14-15 hetesen én csak úgy éreztem, hogy ha krémeztem a hasam. Látni nem lehetett látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!