20 hetes vagyok, és hiztam az elmult két hétben 4 kg-ot, összesen 8-at. Ez normális?
Inkàbb kérdezd az orvosodat.
Tudtommal a terhesség alatt a 10 kilo plussz egészséges.
Van aki nem hizik hanem fogy.Én is 20 hetes vagyok,és mostanàig 6 kg-ot szedtem fel.
Lehet egy darabig nem fogunk màr hizni csak a vége felé.
De az is lehet hogy még feljön néhàny kilo.
Ha a babàdnak nincs baja akkor ne aggodj.
De szerintem a 10 kilot én is tulfogom lépni,nem hinnöm hogy baj lesz,max szülés utàn több lesz egy picit a felesleg.
Szia!Meg kellene nézni az étrended!
Az egészséges kismamának napi 300-400 kalóriával van többre szüksége,mint a nem várandósnak.
A sós,lisztes vackokat felejtds el a babád és a magad érdekében!Minőségi ételeket fogyassz/pl.főzelék ne rántással,hanem habarással készítsd,és még félig ropogós legyen a zöldség,akkor talán marad benne vitamin-ásványi anyag,és nem főzöd ki belőle,ja és habarabb is van kész/.
Kérdezd meg a dokid szabad-e tornáznod kismama tornát!Nagyon fontos.Én 24 hetes vagyok,és 3 killót híztam eddig.Még nincs késő!Én szorítok neked!Szia.
Én 36 hetes vagyok és eddig 20 kilót híztam. És biztos lesz ez még több is. Pedig az utóbbi 4-5 hétben eléggé oda figyeltem mit eszek mégis jöttek fel a kilók, szóval ez alkat kérdése. Tehát eszek tovább amit csak megkívánok. Én nem hinném hogy a terhességnek a diétáról meg az önmegtartózatásról kéne hogy szóljon...
Mostanában nagyon ekörül forog mindenki gondolata hogy normális e az amennyit hízik. Ha te jól érzed magad így és a vérnyomásoddal, vizeleteddel minden rendben szerintem nem kell aggódnod.
nekem a dokim azt mondta ha én jól érzem magam így akkor jó, probléma eddig nem volt se a babával se velem tehát engem nem izgat a dolog. A védőnőm akadékoskodik csak hogy a 12-15kg a normál hízás, többet nem lenne szabad. Hát engem meg nem túlzottan érdekel ugyanis a vérképeim is rendbe vannak, látszani se látszódik annyira mert magas vagyok és vékony voltam mikor teherbe estem szóval ennyi.:) Az meg had legyen az én problémám hogy utána majd hogy adom le, ne a védőnő foglalkozzon már vele, őt csak a statisztikai adatok érdeklik egyébként is.
Szia!
Én mind a két terhességem alatt kb. 24 kg-ot híztam. Persze nem ez a követendő példa, még mielőtt megszólnának. De! Ez nagyon is alkat kérdése. Hiába ettem én odafigyelve, akkor is ez lett a végeredmény. Nem vagyunk egyformák. A 3. babával is a 26. héten szintén 12 kg- nál tartok, mint az előző kettővel. Pedig most nem nagyon nézem mit eszem. Persze nem krémest kell enni reggelire, de ne idegesítsd magad ezen, ha az eredményeid rendben vannak (főleg a cukor)!
26 hetes
Ha pl. előtte nem híztál, teljesen normális.
A könyvek azt írják, hogy a 20. héttől heti fél kg-os hízás is elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!