Tudnátok 18-20 hetes pocakfotókat mutatni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 26. 12:01
11/18 anonim válasza:
#10-es vagyok. 74 kilóvel lettem terhes, 18 hetesen már 80 voltam :/
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást, lehet tényleg semmi nem jó az embereknek. :)
Utolsó, de te magas és izmos vagy, nem? Nem látszik, hogy lenne rajtad "felesleg". :)
2017. júl. 26. 14:56
13/18 anonim válasza:
Első baba. 170\73-al lettem terhes. Most, 30. héten 5 kilóval kevesebb vagyok.
Ehhez képest mindenki megjegyzi, micsoda hatalmas hasam van. Mondjuk tényleg van, de nem akkora, amennyire felfújják a dolgot.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet, hogy tényleg csak kényszerük van mondani vmit az embereknek, és nincs jobb ötletük, mint a "de nagy/kicsi a hasad!". :D
2017. júl. 26. 15:09
15/18 anonim válasza:
Én mondjuk nagyobb darab vagyok :D ,95 kg estem teherbe most 104nél vagyunk 32 hetesen. Nem szeretnék többet hízni már :(
16/18 anonim válasza:
milyen szép kismama vagy!
#10-es vagyok, nem magas, izmos. 170 cm, és talán sosem sportoltam :/
17/18 anonim válasza:
Képem most nincs, de nagyon idegesítő mikor mindenkinek véleménye van. Nekem 18 hetesen volt aki okoskodott, hogy még azt is látja a hasam alapján, hogy fiú vagy lány aztán híresztelte mindenkinek, hogy milyen pocakom van már. Közben meg ugyanúgy néztem ki, mint előtte még mindig, még csak nekem meg a férjemnek látszott, hogy kicsit másabb ott lent a hasam, de véletlen se volt még terhes pocak...
18/18 anonim válasza:
15- ős vagyok, köszönöm szépen :) számomra most az az idegesítő mikor folyton kérdezik, hogy mennyi van még és mikor elmondom, hogy 2 hónap teljesen ki vannak akadva ,mert akkor hogy lehet ekkora hasad és mekkora lesz még... Meg hogy mekkora baba lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!