Németül várandóssággal, szüléssel kapcsolatos kifejezéseket tudtok? Esetleg oldalt ahol magam is össze gyűjthetem?
Németországban élünk, és sok küzdelem után végre babát várok, természetesen én is tele vagyok aggodalmakkal, és nehéz, hogy nem tudok az orvosommal beszélni. Olyan kifejezéseket tudtok nekem mondani amik a várandósággal, és a szüléssel kapcsolatosak?
Előre is köszönöm!
Én is Németországban élek és tavaly februárban született meg a fiunk és most várjuk nyár végére a lányunkat is. Eleinte nekem is nehéz volt megtanulni a terhesgondozáshoz számomra szükséges szókincset és férjem nem mindig tudott velem jönni.
Én vettem 2 könyvet és azokat olvasgattam minden nap (saját könyvbe irogatni is tudsz magadnak és kiszótárazni a dolgokat), beiratkoztunk szülésfelkészítő tanfolyamra stb.
Most így itt kiragadni a témában kifejezéseket ... hmm...nem is tudnám hol kezdjem.
Interneten pl nézegetheted az [link] oldalát. Feliratkozhatsz a hipp.de, pampers.de, a dm.de glückskind oldalán hírlevelekre és ők rendszeresen küldenek a terhesség különböző szakaszainál cikkeket, és persze ajándékcsomagokat és termékmintákat is.
Merrefelélaksz No-n belül amúgy? Írhatsz privátban ...
Gebärmutterhals-méhnyak Schleimpropf-nyákdugó
Gebärmuttermund-méhjszáj Eisen-vas (terhesség alatt
fontos)
Fruchtwasser-magzatvíz
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!