Így nehezebb lesz ha megszületik?
Eddig hajnali 4-5 kor keltem melo miatt heti 3-4x meg is szoktam. De most veszélyeztetett lettem verzes miatt végig ! 6 honapot itthon leszek, ugy gondolom elfogok lustulni es nehezebben megy majd az éjszakázás. Páromnak mondtam h lehet h igy is 6 kor felkéne kelnem legkésőbb. Azt mondta ne, inkább pihenjek amíg tehetem.
Akik így jártak első babánál, könnyen hozzaszoktak h mozgalmassá vált ujra az élet?? :)
A babáért barmit, fekszek én. Csak ez felvetődött bennem.
Koszonom
A végén már nem fogsz tudni kényelmesen aludni. Pisilni is felkelsz óránként.
Egy jól alvó újszülött mellett kipihentebb lehetsz, mint a terhesség utolsó hónapjában. :)
Okosan intézi ezt a természet, a legtöbb friss anyuka nem véletlenül lesz rossz alvó. :)
Most pihenj nyugodtan, aludj, amennyit tudsz, és élvezd, amíg lehet. :)
Ha már ennyire edzeni akarsz, akkor 2-3óránkènt állítsd be az èbresztőd...
Most komolyan!
Nem tudhatod milyen alvó lesz a gyereked. Lehet első naptól átalussza az èjjeleket, de lehet hogy fel kell kelni hozzá többsgör is. Nem jobb addig nyugiban lenni, amíg lehet??? Ha megszületik, úgyis èberebben fogsz aludni.
Mindig is fitt voltam azzal nincs baj, sportos alkat vagyok nem is látszik még semmi. Eros a hasfalam. Adoki szerint jó darabig nem fog még látszódni
Ellustulni sem akarok, de sokat kell fekudnom. Nehezen dolgozom fel ezt. Az orvos azt mondta ha 2 het mulva nem lesz panaszom akkor majd kevesebb fekvés is jó lesz!:)
Ha meg arra gondolsz h a babára ráedzeni. Akk nem köszi.. nem vagyok hülye.
Most mivan? Bocsanatot kérjek h érdeklődni volt merszem? Ó mit tettem.... biztos más sose agyalt ezen és zakkant liba vagyok.. koszi azert ment a zold.😊
😂 jaj, de túlgondolod.
Aludj egyet. Ès igen, arra gondoltam, hogy a babára ha ennyire rá akarsz edzeni, akkor tedd ezt!
Nem kell rögtön hiperérzékenynek lenni, senki nem bántott(mèg èn sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!