Lányok már nem bírom ezt az orrdugulást nagyon megvagyok
fázva, semmi nem használ, nem kapok levegőt! Milyen
orrcseppet használhatnék? Már fuldoklom, de sem a
kamillázás, sem pedig a sóoldatos cuccok nem használnak
Utolsó vagyok! Azt elfelejtettem, hogy infra lámpáznom is kellett, és az orromba kellett fújnom az orrsprayt, bedugni gyorsan vattával, és így lámpázni legalább 10-15 percig, nagyon jó volt! A dr.theiss orrspray, tengervizes nem homeós, rosszul írtam, de tényleg sokkal jobb, mint a sterimar!
2010. máj. 22. 15:49
navisin orrspray 0-1 éves korig. nekem bevállt
2010. máj. 22. 17:47
Nekem az utolso 3 honapban vegig be volt dugulva az orrom,nem voltam meghulve,hanem csak ugy magatol.En rendes orrsprayt hasznaltam,2-tol 6-evig.Hasznalt es nem lett semmi gond.Muszaj volt,mert egyfolytaban fuldokoltam
2010. máj. 22. 20:36
Én még csak most vagyok 17 hetes, de már 2x voltam iszonyúan megfázva.5 hetesen és 9 hetesen. "Teljes" orrdugulásom volt, ahogy neked.
A gyógyszertárban egy homeopátiás orrsprayt ajánlottak, a neve: Euphorbium comp.-Hell. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem olyan jó mint az ismert orrcseppek, de kb 2 nap alatt rendbe hozott(mármint ami a levegővételt illeti, azért a megfázás nem múlt el tőle).
Az orvosomnak is megmutattam, azt mondta, hogy nyugodtam használhatom.
Gyors gyógyulást kívánok!
17h km
2010. máj. 23. 10:39
Én szinte elejétől végig használtam az előző két terhességemnél is, mert mindig be voltam dugulva, igaz csak gyerek nasivint éjjelre és minimálisat. Ha viszont náthás voltam rendesen használtam és semmi baj nem lett.
Nyugodtan használd, rosszabb ha fuldokolsz.
2010. máj. 24. 17:16
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajna nagyon beteg lettem, homlok és arcüreg gyulladásom lett a sok takonytól. :( A tengervizes cuccok és a homeopátiás orr cseppek sem használtak, csak 8ezret költöttünk rájuk. :( Mivel röntgenezni nem lehet, így uh-val nézték végig az egész arcomat, nagyon nagyon kellemetlen volt. Nasivin orrcseppet írt a fül-orr-gégész, plusz fülcseppet,antibiotikumot és infralámpáznom kell, mivel nem volt nekem ilyen lámpám ezt is venni kellett. A doki monbdta, hogy ha az elejétől használtam volna rendes orr cseppet, akkor már rég nem lenne semmi bajom. Módjával használhattam volna, de nagyon féletettem a kicsimet. Most azért parázhatok, hogy a sok gyógyi miatt ne legyen baja. :( Lányok ha ne adj isten ilyen helyzetbe kerültök mint én, akkor használjatok orr cseppet, hogy elkerüljétek a nagyobb bajt.... :( Köszönöm a válaszokat, boldog babavárást kívánok mindenkinek! :)))
Kapcsolódó kérdések: