30 hetes kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a meleget?
31h vagyok, sőt nemsokára 32, de a meleget most annyira nem bírom, mint az előző hullamban par hete. Gondolom ez csak rosszabb lesz. Iszok rengeteget. Baba aktív. <3 nekem nagyon sokat mocorog. Főleg reggel es este huzamosabban de sokszor 1-1 nyujtozkodas vagy rugas nappal is van.
Holnap megyek orvoshoz, megmerik, megvizsgalnak es megkapom életem elso ctg idopontjat.
A kelengye lista nagyjából kipipálva, viszont a korhazas pakkot lusta vagyok osszepakolni. :) megígértem magamnak, hogy jovoheten ha tenyleg huszonx fok lesz megteszem. :) A babaszobabol a kiságy kokuszbetet es a pelenkazo betet hiányzik meg egy nagytakarítás. Mosás kesz, vasalás kicsit varat magara de főleg a textilek vannak ott is mar csak. (lepedő, pelus stb.)
Te hogy állsz? Kitartás a mai meleghez.
Még csak 29 hetes vagyok.
A meleget nagyon nehezen viselem. A derékfájást szintén.
A babának már nagyrészt megvettük a holmiját, már csak pár apróság kell. A kisruhák kimosását a napokban kezdem el, előbb még összeszereljük a szekrényét.
Kérdező, veled mi a helyzet?
Én 30 hetes vagyok!
A meleget se így se úgy nem bírom , nem szeretem. A babakelemgyével jól állunk. Szinte minden megvan! Jövő hét hétvégére kész a szoba is. Utána mosom a ruhákat. 32-33 hét körül a saját cuccaim is elkezdem összerakni. :) úgyhogy a végére minden meglesz nyugiba :)
A masik ket babával akkor nem ennyire melegben voltal varandos, jol szamolom? Kemeny azért de van benne jo is. Legalább nem csúszunk el a jegen :)
En kivagyok.. Ahh neztem h hnpara is meg 36 fokot irnak. Nálunk nem is esett vagy egy hete.
Nekünk tök véletlen lett ennyire koran a szoba készen. Mentünk vna nyaralni (ki lett véve a szabi stb) de sajna elotte egy-masfel hettel egy rutinvizsgalaton kiderült hogy (nagyon korai) koraszülés veszélyeztet. Igy a nyaralást lemondtuk es a szabi alatt megcsináltuk a lakast. En azóta itthon vagyok tappenzen, fekszem, meg amit birok/merek csinálom.
1# vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!