Kismamák, hogy bírjátok ezt a hideget?
9 hetes vagyok. Én nem nagyon birom. :( de nem ülhetek egèsz nap a szobába.
Ti ,hogy próbálltok vèdekezni a hideg ellen,a jól felöltözèsen kívűl?
Nincs is hideg.
Azert, mert terhes vagy, nem kell a lakasban ulni. A ket hetes babat is kiviheted majd.
Májusi a lányom, így pont télre esett a terhesség. Alapból hidegkedvelő vagyok, úgyhogy csak pólót, pulóvert kellett bővebbet venni (meg egy idő után kismamanadrágot). A kabátot egyszerűen nem gomboltam be - kb. pont ilyenkor már nem is tudtam. Nem fáztam.
Attól jobban szenvedtem, hogy irodában dolgoztam, ahol a brigád fele fázós és béna a fűtőrendszer, így 25 fok körül volt a hőmérséklet, rólam meg szakadt a víz. A végén már ujjatlan pólóban dolgoztam, hogy ne süljek meg. Alváshoz viszont nyitva volt az ablak egész télen.
Beteg egyetlen egyszer voltam, egy hónappal a szülés előtt benyaltam valami hányós vírust, 3 napig tartott. Akkor pont abbahagytam a melót, így otthon ki tudtam rohangálni rókázni. De terhességi hányásom soha nem volt.
Én is fázósabb vagyok a terhesség óta, de nem a világ vége.. .dolgozni járni kell, ha hideg van ha nincs. Itthon meg felöltözök és egy pléd is rajtam van, ha gép előtt ülök. De utcára valahogy mégse kell annyira felöltözni mint gondoltam, mert mindig ver a víz... szóval semmi gond a hideggel :D Max a hideg fronttal, mert attól fáj a fejem :D
Nem harap a hideg nem kell védekezni :) Öltözz úgy, hogy neked jó legyen :D Hidd el a babócád meg nagyon is jó melegben van odabent. Magasabb anyuci testhője ^^
12hkm
Az első trimeszterben folyamatosan rázott a hideg és nagyon fázós voltam. Akkor se volt olyan nagyon hideg mégis nehezen viseltem. Már elmúlt ez is. Kb annyira bírom a hideg napokat, mint egyébként is.
16 hkm
7-es, nem feltétlen. Ha igen, akkor is lehet csak hónapok múlva.
Első babámmal is fázós voltam az elején, az utolsó hónapokban pont, hogy nem, épp ellenkezőleg. De 2-3 hónappal szülés után is gyanúsan sokszor volt még melegem, majd csak visszaállt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!