39 hét+3napos vagyok, csütörtökön volt C2111, a doki megvizsgált azóta állandóan olyan érzésem van mintha megjönne és a derekeam is többet fáj, ma már ott tartok, hogy nem állok fel mert olyan mintha ki akarna jönni valami. Ez másnál is van?
Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 11:50
1/4 anonim válasza:
Szia! Én 39+4 napos vagyok és nekem már 2-3 hete a szeméremcsontom és felette fáj, főleg jobb oldalon. Nagyon kellemetlen és igazán fájdalmas érzés. Mikor felkelek fekvő helyzetből, sokszor felsikoltanék, olyan rossz és járáskor is sokszor megmarad az érzés. Nagyon szeretném már, ha kibújna a kisfiam!!
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem is kisfiú és már szeretném a karjaimban tartani.Te hol fogsz szülni?
2008. okt. 18. 12:35
3/4 anonim válasza:
Sziasztok! Én 39 hetes + 2 napos vagyok és nekem is mindjárt megjön érzésem van sokszor és ilyenkor befeszül a babám a hasam elejére. Megkérdeztem az orvosomt, azt mondta, ezek jóslófájások, noha nem feltétlenül fájdalom ez. Én is nagyon várom, hogy megszülessen a kisbabám!!!! Sem a telihold, sem a hidegfront nem hozta meg... :-)))
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok: nekem kislányom lesz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!