Anyukák! Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy jön az ELSŐ baba?
Januar ota probalkozunk, minden honapban kb egy hettel nemvart elott minden nap kerdezgette, hogy van e mar baba 😂
Kedden delutan teszteltem pozitivat, gondoltam, hogy valami aranyosat kitalalok, de kicsit kesobb mikor hivtam, rogton kerdezte megint, hogy van e baba, nyilvan nem mondtam nemet 😀
Hajnalban ki kellett mennem a mosdóba. Szerettem volna az első pisit tesztelni. Szóval, mikor pozitív lett, nyugodt hangon megkérdeztem, hogy ki tudna-e jönni egy picit... Nézze meg a saját szemével... :)
Nekem vannak ilyen "éjszaka spontán 30 percig orrvérzős" dolgaim, szóval ugrott elsőre.
Azt hiszem, nagyon örült neki, mert nagyon-nagyon megölelgetett. :)
29/L
Fogamzásgátló elhagyása után furcsán alakultak a ciklusaim, így elmentünk kivizsgálásra. A dokim közölte hogy nem jó a hormonsor, szóval lehet hogy a fogamzásgátló csinált egy kis zavart. További vizsgálatok kellenek.
Le is tettünk a dologról. 2 hét múlva furcsán éreztem magam, vettem egy tesztet a tudta nélkül, mert nem akartam hogy hülyének nézzen ha negatív lessz, de hát pozitív lett 😃
Kb elképedt fejjel benyitottam a nappaliba és csak meredten bámultam rá! De ő azonnal tudta hogy mi a helyzet!! 😃 Megölelt megcsókolt, és azóta már azt nézi hogy hogyan rúg a baba 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!