39 évesen ikrek (4.5. ) gyerek? Megijedtem. Bőv lent
43 vagyok, féléves a negyedik gyerekem. Igaz, a nagyobbak sokkal nagyobbak, a legkisebb is 14.😀
Öreg nem vagy! Az ikrektől én is tartanék, de ez van. Attól tartottam huszonévesen is.
Szerintem itt nem az a kérdés, hogy bevállalná-e, mert már ott vannak, ez tény.
Kérdező én most lettem 40, és 7 hetes a pocaklakóm. Rögtön az első uh-n látták már, hogy kettő van?
Vagy te már olyan rutinos, hogy nem lesz nehéz. Egyébként nem az életkor a kérdéses, hanem az, hogy milyen az egészségi állapota a kismamának. Pl ismerek olyat, aki már 18 évesen kiderült, hogy sclerosisos, mégis volt olyan felelőtlen, hogy szült egy gyereket, amitől felgyorsult az állapotromlása, és utána még volt olyan buta a férjével együtt, hogy bevállaltak egy másodikat! Ma már magatehetetlenül ül a tolószékben. Nem az a felelőtlen, aki 40 körül szül!!! Pláne, ha kutya baja!
Nos, akkor pont én leszek az ellentábor. Nem bántásból írom le, ez csak az én privát véleményem, magamból indulok ki. Én megfogadtam magamnak, hogy 35 fölött már nem szülnék semmi esetre sem, főleg úgy nem, hogy már van több gyerekem is. Talán abban az esetben szülnék, ha esetleg gyermektelen lennék.
De ez csak én vagyok. :) Nincs semmi bajom azzal, ha valaki 40 évesen vállalja akár az első vagy a többedik gyermekét.
Egyébként pedig, legalább lesz játszótárs!!! :D:D:D
Mikor derült ki, hogy kettő baba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!