Ha reggel, amint szól az óra, és felébredek, rögtön az az első, hogy érzem, hogy émelygek, meg hogy üres a gyomrom, akkor az már "A" rosszullétek kezdete?
Szia!
Elképzelhető, hogy már az! Egyél ébredés után (akár az ágyban) kekszet vagy valami egyszerű harapnivalót! Csak egy pár falatot. Segít!
Üdv
babás mama
Igen. Mindenhol azt javaolják, hogy sose hagyd, hogy kiürüljön a gyomrod.
Este készíts az ágy mellé kekszet, kétszerültet, hogy reggel még ágyban fekve el tudd ropogtani.
Állítólag a gyömbéres dolgok jók. Nekem vizont a gyömbér gondolatától lesz hányingerem.
Még annyi, hogy amellett, hogy ne legyen teljesen üres a gyomrod, ne legyen teljesen tele se!
Az ágybakeksz jó ötlet, illetve még valami, ami praktikus, bár remelhetoleg nem fogod gyakran hasznalni: vödör az ágy mellé.
Szia! Ez a kezdet, igen! Nem akarlak elkeseríteni, de lesz ez még rosszabb is. Én ugyanígy voltam, most leszek 9 hetes és kb. 3 hete vannak a rosszulléteim, amik az egész napomat "megédesítik". Ha bármit eszem azért van hányingerem, ha nem eszem azért, ha rágondolok valami kajára, azért... És a reggeli fogmosás ritkán múlik el hányás nélkül, guszti, de legalább helyben vagyok.
Reggel mindenképpen valami kekszféleséget próbálj legyűrni és jó hideg vízzel (mentes) vagy 100%-os gyümölcslével öblítsd. Ez jó szokott lenni. (egy darabig)
Kitartást és boldog babavárást!
Köszönöm a segítségeteket!
Nektek is boldog, émelygés-mentes babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!